Στο σπίτι με τον γιο του ο Πέτρος Κωστόπουλος

Φωτογραφίες από την κουζίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο σπίτι με τον γιο του ο Πέτρος Κωστόπουλος

Στο σπίτι με το γιο του περνάει τις ημέρες της «καραντίνας» ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο παρουσιαστής, έχει τεράστια αδυναμία στο μοναχογιό του και λατρεύει να περνάνε ελεύθερο και ποιοτικό χρόνο μαζί. Είτε εντός σπιτιού, είτε και εκτός και βόλτες και αθλητικές δραστηριότητες.

Τον τελευταίο καιρό ο Πέτρος Κωστόπουλος απέχει από τον χώρο της τηλεόραση. Τελευταίο του επαγγελματικό βήμα στον χώρο ήταν η εκπομπή «Όλα λάθος» που προβαλλόταν μέσα από την συχνότητα του OPENtv. Στο πλευρό του ήταν η Μαντώ Γαστεράτου και ο Νίκος Γεωργιάδης. Ενώ, είχαμε δει και την Ιωάννα Τούνη.

Μετά το τέλος της εκπομπής του το 2019, ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν έχει εμφανιστεί ξανά στην τηλεόραση και προτιμάει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από αυτή. Πλέον έχει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, αλλά και προσωπικό για τον ίδιο για να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται.

Στο σπίτι με τον γιο του ο Πέτρος Κωστόπουλος

Χθες, ο γοητευτικό παρουσιαστής πέρασε την ημέρα του με το γιο του. Μάλιστα, ο τρυφερό μπαμπάς, Πέτρος Κωστόπουλος μαγείρεψε ένα πεντανόστιμο φαγητό μόνο για εκείνον, ενώ ετοίμασε και ένα τέλειο τραπέζι.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τις στιγμές που περνούσαν μαζί. Αρχικά ανάρτησε το φαγητό που έβαλε στο φούρνο για να ψηθεί, ενώ στην συνέχεια το τραπέζι.

Στην ανάρτηση της φωτογραφίας του έγραψε «Το καλύτερο που έχω φάει ever! Αφού το πε ο γιος νου». Και εμείς ζηλέψαμε.

Πέτρος Κωστόπουλος σπίτι

Να σημειώσουμε πως ο φωτογραφικός φακός πριν από λίγες εβδομάδες «τσάκωσε» τον Πέτρο Κωστόπουλο σε σπάνια δημόσια εμφάνιση.