Ελένη: Το μήνυμα που έστειλε η παρουσιάστρια στην Σκορδά - «Είπε η ίδια ότι έκανε το τεστ και..»

Οι ευχές στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Το μήνυμα που έστειλε η παρουσιάστρια στην Σκορδά - «Είπε η ίδια ότι έκανε το τεστ και..»

Η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή της εκπομπής, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στην Φαίη Σκορδά, με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου. «Είπε η ίδια ότι έκανε το τεστ και είναι θετική», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Η Ελένη Μενεγάκη, σχολίασε με τους συνεργάτες της τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως με τον κορωνοϊό. Επίσης, έστειλε τα περαστικά της στην παρουσιάστρια του Πρωινού του ΑΝΤ1 με πολλά φιλιά.

ο μήνυμα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην Φαίη Σκορδά

«Δε μπορώ να μη το πω. Έβλεπα χθες στον Νίκο Χατζηνικολάου τη Σκορδά. Δεν ξέρω αν την είδατε. Φαίη μου περαστικά και σου στέλνουμε την αγάπη μας. Είπε η ίδια ότι έκανε το τεστ και είναι θετική. Δεν έχει τίποτα. Όταν το ακούμε αυτό, όλοι σκεφτόμαστε ένας-ένας “μήπως έχω κολλήσει και εγώ και δεν έχω ακόμη τίποτα;”. Και εμείς τα ίδια λέμε» είπε η αρχικά η Ελένη και συνέχισε...

«Προσπαθούμε να κάνουμε τα βασικά. Όσο μπορούμε απόσταση ασφαλείας, όσο μπορούμε λιγότεροι σε έναν χώρο. Κάνουμε όλοι ό,τι μπορούμε. Κάνουμε τα πάντα. Ό,τι μπορεί ο καθένας από τη μεριά του. Ευχόμαστε περαστικά σε όλο τον κόσμο που μπορεί να βρίσκεται σπίτι του και να μην είναι καλά. Περαστικά μέσα από την ψυχή μας. Θα το κρατήσω το χαμόγελο μου. Είμαι εδώ, όσο θα είμαστε εδώ, με πολύ αγάπη για όλους σας, με πολύ ενέργεια».

Η Φαίη Σκορδά καλεσμένη στον Νίκου Χατζηνικολάου αναφέρθηκε στην περιπέτεια της με τον κορωνοιό, αλλά και ποια η τωρινή της κατάσταση. Δείτε εδώ τα όσα είπε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 για τον κορωνοϊό, αλλά και τα συμπτώματα που έχει.