Η Φαίη Σκορδά μίλησε στο Νίκο Χατζηνικολάου - Είπε τα πάντα για τα κορωνοιό

«Έκανε και ο σύντροφός μου το τεστ! Όταν γυρίσαμε από Ρώμη με πήρε τηλ η μαμά μου και...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Φαίη Σκορδά μίλησε στο Νίκο Χατζηνικολάου - Είπε τα πάντα για τα κορωνοιό

Η Φαίη Σκορδά μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου και αναφέρθηκε στην περιπέτεια της με τον κορωνοιό, αλλά και ποια η τωρινή της κατάσταση.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, τώρα είναι καλά και χωρίς κανένα σύμπτωμα, αλλά πρέπει να παραμείνει στο σπίτι.

Δείτε όσα είπε:

«Δεν είχα κανένα σύμπτωμα, πέρα από μια κούραση που έχω διαρκώς λόγω δουλειάς. Αποφάσισα να κάνω το τεστ λόγω κάποιον πληροφοριών που είχα. Αρχικά κάποιος γνωστός μου που ήταν θετικός και μετά οι πληροφορίες πως δυο παιδιά από το Your Face Sounds Familiar ήρθαν σε επαφή με κάποιον θετικό. Δείτε και τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την παρουσιάστρια

Λόγω δουλειάς συναντάμε πολύ κόσμο και αυτό με φόβιζε γιατί βλέπουμε πολλούς γνωστούς και κινδυνέουμε έτσι έκανα το τεστ.

Από την άλλη είχε πει να πω στο Κιλκίς και το ακύρωσα πριν μάθω τα νέα για να προφυλάξω τους δικούς μου που είναι σε ευπαθή ομάδα.

Το κανάλι είχε αποφασίσει να κάνει χωρίς καλεσμένους της εκπομπές αλλά όταν έμαθα την αλήθεια μίλησα με άτομα δίπλα από το κανάλι μου και το ανακοίνωσα αμέσως στο Instagram.

Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε διαδικασία ανθρωποφαγίας. Ταξίδεψα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και δεν είχε ανακοινωθεί κανένα κρούσμα τότε στην Ευρώπη.

Ξέραμε μόνο ότι στην Κίνα υπήρχε αυτό και σκεφτόμασταν τι θα γίνει. Μόλις έφτασα με πήρε η μαμά μου και ακούστηκε ότι υπήρχαν αυτές οι πληροφορίες

Είναι ένα ταξίδι 21 Φεβρουαρίου δεν κόλλησα εκεί γιατί για να φανεί θέλει 14 μέρες. Είναι πολύ συμαντικό να μείνω στο σπίτι ακόμα και αν δεν έχω συμπτώματα.

Ο σύντροφος μου είναι αρνητικός (όπως σας είχαμε γράψει και εμείς άλλωστε). Πρέπει να στηρίξουμε τους γιατρούς.Οι συνεργάτες μου φέρνουν φαγητά και τους ευχαριστώ πολύ.Τα παιδιά είναι καλά και είμαστε ήρεμοι»

Θετική η Φαίη Σκορδά στον κορωνοϊό

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά πριν από λίγα λεπτά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους της πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Με μια ανάρτησή της και λόγια που δίνουν ελπίδα αποφάσισε να το ανακοινώσει δημόσια. Τα παιδιά της είναι αρνητικά ωστόσο εκείνη είναι θετική.

Δείτε την ανάρτηση της:

Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορονοϊό.

Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι.

Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών.

Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους !

Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό.

Ωστόσο πριν από λίγες ημέρες ο φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε με τον αγαπημένο της να κάνει βόλτες στα νότια προάστια! Δείτε εδώ τις φωτογραφίες!