Έτσι επηρεάζει τα τηλεοπτικά προγράμματα ο κορωνοϊός - Τι αλλαγές έχουμε;

Ποια θα παίξουν σε επανάληψη;

Έτσι επηρεάζει τα τηλεοπτικά προγράμματα ο κορωνοϊός - Τι αλλαγές έχουμε;

Αλλαγές έχουμε στα τηλεοπτικά προγράμματα καθώς οι εξελίξεις με τον κορωνοίό, "τρέχουν" και έτσι ορισμένα σίριαλ μένουν "πίσω". Παράλληλα οι ειδήσεις και οι ενημερωτικές εκπομπές αναμένεται να έχουν το "προβάδισμα" καθώς θα δοθεί προσοχή περισσότερο σε αυτές.

Ποιες είναι αυτές οι εκπομπές που θα δούμε αυτήν την εβδομάδα στην τηλεόραση και ποια σίριαλ θα παιχτούν σε επανάληψη; Τα κανάλια, λόγω και των εξελίξεων με τον κορωνοϊό αλλάζουν το πρόγραμμά τους. Έχουμε και λ'εμε λοιπόν.

Ειδικότερα ο ANT1 από χθες Δευτέρα και για όλη την εβδομάδα, πιθανότατα και για την επόμενη, από τις 06.00 έως τις 10.00, θα βγάζει στον αέρα το «Καλημέρα Ελλάδα» που θα μεταφέρει όλες τις εξελίξεις, λεπτό προς λεπτό, μέσα από ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις. Από τις 10.00 έως τις 13.00 θα βγαίνει η εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση», αφού το «Πρωινό» για δύο εβδομάδες δεν θα προβάλλεται καθώς η Φαίη Σκορδά είναι θετική στον κορονοϊό, σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει ο 'Ελεύθερος Τύπος".

Στις 13.00 θα ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, ενώ στις 14.00 θα προβάλλεται το «Κωνσταντίνου και Ελένης» ως είθισται. Στις 15.00 θα είναι στον τηλεοπτικό αέρα σε επανάληψη το «Rouk Zouk» και στις 16.00 σε επανάληψη η σειρά «Εγκλήματα». Στις 17.15 θα προβάλλεται σε επανάληψη το «Still Standing» και στις 18.30 σε επανάληψη σειρά.

Στις 19.30, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου και με μεγαλύτερη διάρκεια θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, ενώ στην prime time από Δευτέρα έως και Πέμπτη θα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «Πέτα τη φριτέζα», ενώ την Παρασκευή, την ίδια ώρα, επίσης σε επανάληψη, ο νέος κύκλος της σειράς «Το Καφέ της Χαράς». Στις 22.15 θα προβάλλεται σε επανάληψη η σειρά «Αγριες Μέλισσες» με διπλό επεισόδιο, καθώς τα γυρίσματα έχουν σταματήσει. Οπως γίνεται αντιληπτό, καμία ψυχαγωγική εκπομπή δεν θα βγαίνει στον αέρα, ενώ κανένα σίριαλ δεν θα έχει πρωτότυπο επεισόδιο.

Το Mega, για όλη την εβδομάδα, θα βγάζει στον αέρα πιο νωρίς το «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο, καθώς θα ξεκινά στις 16.40. Επίσης, από χθες Δευτέρα 16 Μαρτίου εντάχθηκαν έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές για τον κορονοϊό κάθε βράδυ στις 23.00, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, τη Ράνια Τζίμα και τη Δώρα Αναγνωστοπούλου να βρίσκονται εναλλάξ στις επάλξεις.

Στον ίδιο άξονα, ο Alpha αποφάσισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων να διαρκεί δύο ώρες, από τις 19.00 έως τις 21.00, ενώ όλες του οι σειρές θα παίζονται σε επανάληψη. Το δελτίο του Open, ακόμη, με τη Νίκη Λυμπεράκη θα ξεκινά στις 19.30 και θα ολοκληρώνεται στις 21.00. Η δημοσιογράφος θα κάνει και έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές, ενώ στο κανάλι θα υπάρχουν τα ειδικά δελτία ειδήσεων «Μένουμε σπίτι- Ο,τι συμβαίνει». Οσον το «Ωρα Ελλάδος 07.00» θα διαρκεί μέχρι τις 11.00, αφού η ψυχαγωγική εκπομπή «Ευτυχείτε» δεν θα προβάλλεται για μία εβδομάδα.

Το Star συνεχίζει το πρόγραμμά του χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές, παρά κάποιες στην πρωινή ζώνη. Οπως χθες έτσι και σήμερα, το ψυχαγωγικό μαγκαζίνο «Στη Φωλιά των Κου Κου» και η κοινωνική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν θα βγουν στον αέρα. Αιτία είναι μια ξαφνική αδιαθεσία του Κρατερού Κατσούλη που τον οδήγησε στο να υποβληθεί στο τεστ του κορονοϊού. Τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει, οπότε και η διοίκηση αποφάσισε όλη η ομάδα να μπει σε καραντίνα. Η Ζήνα Κουτσελίνη, της οποίας η εκπομπή γυρίζεται στο ίδιο πλατό με τους «Κου Κου», αποφάσισε να απέχει για τους ίδιους λόγους.

Όσον αφορά στον ΣΚΑΪ, μετά την αναβολή της πρεμιέρας του «Big Brother» το βράδυ της Κυριακής και τη διακοπή των ψυχαγωγικών εκπομπών «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», «Καλό Μεσημεράκι» και «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο», θα παίζεται από τις 12.00 έως τις 14.00 ενημερωτική εκπομπή με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Νίκο Υποφάντη. Παράλληλα, το κεντρικό βραδινό δελτίο θα διαρκεί περισσότερο, από τις 19.50 έως τις 21.30, βάσει και του ίδιου δημοσιεύματος.

Η ΕΡΤ1, τέλος, προβάλλει καθημερινά στις 16.00, ενημερωτική εκπομπή με παρουσιάστρια τη Σταυρούλα Χριστοφιλέα. Δείτε και την ανακοίνωση που έκανε η ΕΡΤ για την μετάδοση των Ακολουθιών. Τι αναφέρει;

Η ανακοίνωση που είχε κάνει ο Alpha αναφορικά με τις αλλαγές στο τηλεοπτικό του πρόγραμμα, με αφορμή τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από χθες Δευτέρα, ο Alpha είχε κάνει ανακοίνωση σχετικά και με τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο πρόγραμμά του.

Αναλυτικά ανέφερε τα εξής:

Ο Alpha σεβόμενος το τηλεοπτικό κοινό και συναισθανόμενος τη σοβαρότητα της πρωτόγνωρης, έκτακτης κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, προχωρά σε αλλαγές στο πρόγραμμά του. Ως εκ τούτου, τα γυρίσματα των σειρών του καναλιού παύουν να πραγματοποιούνται μέχρι νεωτέρας και η ροή του προγράμματος μεταβάλλεται και προσαρμόζεται ως εξής:

Το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, προβάλλεται καθημερινά και διαρκεί πλέον δύο ώρες. Παραμένοντας στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, το Alpha News ξεκινά στις 19:00 και διαρκεί μέχρι τις 21:00, ώστε να μεταφέρει στους τηλεθεατές ενδελεχώς όλες τις εξελίξεις, τις νέες οδηγίες και τα μέτρα που αφορούν στη συνθήκη που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα αλλά και παγκοσμίως.

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, έως και την Παρασκευή 20 Μαρτίου, η αγαπημένη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», μας κρατά κάθε βράδυ συντροφιά στις 21:00, με τα αγαπημένα επεισόδια της σειράς να προβάλλονται σε επανάληψη.

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, μέχρι και την Πέμπτη 19 Μαρτίου, στις 21:50, οι Χαμπέοι και οι Τριαντάφυλλοι επιστρέφουν. Το «Το Σόι σου», η σειρά που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη, έρχεται ξανά με καθημερινά επεισόδια σε επανάληψη για να προσφέρει γέλιο και μοναδικές στιγμές οικογενειακής τρέλας!

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, μέχρι και την Πέμπτη 19 Μαρτίου, στις 22:40, βλέπουμε «Κρατάς μυστικό;». Οι ήρωες έχουν πολλά μυστικά: άλλα τα κρατάνε για τον εαυτό τους και άλλα τα μοιράζονται κάνοντας τις πιο απίθανες εξομολογήσεις σε κάποιους που φαινομενικά τους είναι εντελώς άγνωστοι. Τι γίνεται όμως όταν όλοι αυτοί οι ήρωες ανακαλύψουν αυτό που τους συνδέει;

Η πρεμιέρα της εκπομπής «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», αναβάλλεται. Από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου και κάθε μέρα στις 16:40, θα μεταδίδεται σε επανάληψη η εκπομπή «Kitchen Lab».