Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάνει γυμναστική και "ρίχνει" το Instagram - Μπορείς να το κάνεις και εσύ

Περνάει δημιουργικά τον χρόνο στο σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Αγγελόπουλος: Κάνει γυμναστική και

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κάνει γυμναστική και "ρίχνει" το Instagram με μια άσκηση που μπορείς να την κάνεις και εσύ στο σπίτι, αυτές τις ημέρες που δεν έχεις τίποτα άλλο και είσαι κλεισμένη μέσα.

Μένουμε μέσα στο σπίτι είναι το σύνθημα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού και όλοι καλούμαστε να το ακολουθήσουμε για να προστατέψουμε τόσο εμάς όσο και τους γύρω μας και κυρίως τις ευπαθείς ομάδες.

Αρκετοί Έλληνες αλλά και ξένοι celebrities μένουν σπίτι και μέσα από τα social media δίνουν ιδέες στους ακολούθους τους για το πως να περάσουν τις ώρες τώρα που είναι κλεισμένοι μέσα στα σπίτια τους.

Ένας από αυτούς και ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έδειξε στους followers του τι γυμναστική να κάνουν και πώς περνάει εκείνος τον χρόνο του στο σπίτι του.

Με ένα βίντεο που ο ίδιος ανήρτησε, λοιπόν, έδειξε σε όλους την αγαπημένη του άσκηση γυμναστικής. Η αλήθεια είναι πως η γυμναστική είναι μια πρόταση που όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε και να κάνουμε μέσα στο σπίτι για να μη βαριόμαστε.

Αυτές τις ημέρες που θα είμαστε μέσα οι περισσότεροι από εμάς και το ρίξουμε στο φαγητό, ενώ θα καθόμαστε αρκετά και κακά τα ψέμματα κινδυνεύουμε όλοι μας να τα πάρουμε τα κιλάκια μας.

Αν κάνετε μια γύρα στο Instagram και σε λογαριασμούς από διάσημους θα δείτε τις δικές τους προτάσεις τόσο για γυμναστική όσο και για μια προσεγμένη διατροφή.Ωστόσο μιας και μιλάμε για τον ηθοποιό, εσείς ακούσατε τα πρόσφατα λόγια του, όπου αποκάλυψε εάν είναι σε σχέση με την Παναγιωτακοπούλου;

Οφείλουμε όλοι να προσέξουμε τους εαυτούς μας αυτό το διάστημα και να προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε όσο το δυνατόν λιγότερο γίνεται.

Δείτε την άσκηση που έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μέσα στο σπίτι και πάρτε ιδέες για το τι μπορείτε να κάνετε και εσείς.

Γιώργος Αγγελόπουλος