Γεωργία Αβασκαντήρα: Η τρυφερή ανάρτηση με τον Γιώργο Χρανιώτη - "Ένωσαν" τις κοιλιές τους

Λιώσαμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γεωργία Αβασκαντήρα: Η τρυφερή ανάρτηση με τον Γιώργο Χρανιώτη -

H Γεωργία Αβασκαντήρα έκανε μια τρυφερή ανάρτηση με το σύζυγο της Γιώργο Χρανιώτη. Οι δυο τους πόζαραν μαζί και ένωσαν τις φουσκωμένες κοιλίτσες τους για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα ετοιμάζονται σε λίγους μήνες, να φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι.

Η Γεωργία Αβασκαντήρα βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο δεν χάνει γύρισμα του YFSF και βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του ηθοποιού.

Στο προχθεσινό επεισόδιο, το οποίο γυρίστηκε πριν δύο εβδομάδες που δεν είχε απαγορευτεί ακόμα το κοινό, η Γεωργία ήταν εκεί για να στηρίξει τον γνωστό ηθοποιό.

Στο τέλος έβγαλαν και μια φωτογραφία τόσο τρυφερή στην οποία ένωσαν τις κοιλίτσες τους.

«κοιλιά κατάχρησης VS κοιλιά εγκυμοσύνης σημειώσατε X» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πριν λίγο καιρό η Γεωργία Αβασκαντήρα, έδωσε μια συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε όχι μόνο το φύλο αλλά και το ότι σε λιγότερο από τρεις μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

«Περιμένουμε αγόρι. Το λέμε τώρα που το έχει μάθει και ο μπαμπάς. Στην αρχή δεν το ήξερε επειδή δεν ήθελε να το ξέρει. Είμαι στον έκτο μήνα και δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι. Έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη ευτυχώς. Περιμένουμε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να του κάνουμε το πρώτο του μπάνιο. Ανυπομονούμε. Είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είναι πολύ γλυκός και με φροντίζει. Θέλουμε όταν γεννήσω να το ζήσουμε αυτό οι τρεις μας». Να πούμε ότι ο ηθοποιός μας συγκίνησε με την πρόσφατη εμφάνισή του στο YFSF καθώς την αφιέρωσε στο παιδάκι που περιμένει με την γυναίκα του!

Δείτε την ανάρτηση της: