Πρώην παίκτης του Power Of Love θα γίνει μπαμπάς

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην παίκτης του Power Of Love θα γίνει μπαμπάς

Πρώην παίκτης του Power Of Love θα γίνει μπαμπάς σε λίγο. Ο λόγος για τον Ισαάκ Σεμερτζίδη που έγινε γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι της αγάπης στο κανάλι του Φαλήρου.

Ο Ισαάκ Σεμερτζίδης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του «Power of love» στον ΣΚΑΪ στο οποίο έμεινε μόλις δύο εβδομάδες, ωστόσο κατάφερε να ξεχωρίσει.

Ο personal trainer διανύει την καλύτερη περίοδο στην προσωπική του ζωή, αφού είναι ερωτευμένος και ετοιμάζεται να γίνει πατέρας.

Ο 32χρονος Ισαάκ, και η σύντροφος του Δήμητρα σε λίγο καιρό θα κρατάνε τον καρπό του έρωτα τους στα χέρια τους.

«Σ’ ευχαριστώ που τόσο ανεπιτήδευτα είσαι η αιτία που έζησα την ομορφότερη στιγμή της ζωής μου έως σήμερα… μέχρι της επόμενη… #parentobe» , έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε. Δείτε και ποιος άλλος παίκτης βρήκε την αγάπη εκτός ριάλιτι

Power Of Love ΙΣΑΑΚ

Ποιος είναι ο Ισαάκ Σεμερτζίδης του Power of love που θα γίνει πατέρας

Ο Ισαάκ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κοζάνη μέχρι την ηλικία των 18 ετών, ενώ αργότερα για λόγους σπουδών έζησε στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει Γραφιστική, Οικονομία και Διοίκηση ενώ μετέπειτα σπούδασε Ιδιωτικές Σπουδές Προσωπικής Εκγύμνασης, όπου δραστηριοποιείται μέχρι σήμερα.

Σήμερα, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί στον κλάδο της εστίασης και διασκέδασης. Μία πολύ γνώριμη φυσιογνωμία στις τρεις πόλεις, Κοζάνη, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, όπου έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στα πιο γνωστά μπαρ των τριών πόλεων, ενώ το επιχειρηματικό του βήμα στην Κοζάνη με γνωστή αλυσίδα καταστήματος, τον καθιστά μία γνωστή μορφή της Κοζάνης.

Ο ίδιος δεν έχει δηλώσει συμμετοχή σε άλλο reality – παιχνίδι στο παρελθόν, ενώ η συμμετοχή του στο Power of Love ήταν καθαρά δική του επιλογή όπως συμπλήρωσε. Οι δικοί του άνθρωποι τον στήριξαν σε αυτό, πιστεύοντας πως μπορεί να το κάνει με τον δικό του τρόπο, υποστηρίζοντας και αναδεικνύοντας τον χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο του, καθώς και τις αξίες του ως άνθρωπος, κάτι το οποίο σκοπεύει να κάνει στο παιχνίδι.