Κορωνοϊός: Αυτή είναι κατάσταση υγείας Καλημέρη - Κοντοβά

Τι αναφέρει η σχεδιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Αυτή είναι κατάσταση υγείας Καλημέρη - Κοντοβά

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης είναι θετικοί στον Κορωνοϊό. Ποια η κατάσταση της υγείας του ζευγαριού που έκανε το ίδιο την ανακοίνωση ότι κόλλησαν και εκείνοι τον ιό.

Θετικοί στον κορωνοϊό ανακοίνωσαν πως ο Τζώννυ Καλημέρης με την Χριστίνα Κοντοβά, με μία ανάρτηση του πρώτου στον λογαριασμό του στο Twitter, απαντώντας σε ένα tweet του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Ο Τζώννυ Καλημέρης θέλησε κι αυτός να ενημερώσει τον κόσμο και τους φίλους του, πως τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του Χριστίνα Κοντοβά έχουν τον κορωνοϊό.

Απαντώντας λοιπόν σε μία ανάρτηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου, έγραψε:

«Κι εγώ ήρθα σε επαφή με διαγνωσμένο κρούσμα, 5 μέρες μετά, έχω όλα τα συμπτώματα. Κι εγώ και η Χριστίνα. Πυρετό, βήχα, μυικούς πόνους. Κατά τη γιατρό ασθενούμε και οι δύο. Σε καραντίνα για 15 ημέρες. Μας είπε ότι δεν έχει νόημα να κάνουμε το τεστ, είναι βέβαιο ότι είμαστε θετικοί» έγραψε ο Τζώννυ Καλημέρης.

Σήμερα η Χριστίνα Κοντοβά θέλησε να αποκαλύψει ποια είναι η κατάσταση της υγείας τους μετά την ανακάλυψη πως είναι θετικοί.

Με νέο μήνυμα και με κοινές τους φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους τις οποίες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε:

«Πως να γλιτώσει μάτια μου ο ένας απ’ τον άλλο...» Δεν γλιτώσαμε τον ιό αλλά τουλάχιστον έχουμε ο ένας τον άλλο! Τα συμπτώματά μας είναι ήπια εδώ και λίγες μέρες... Ευχαριστούμε για τα μηνύματά σας!».

Και άλλοι επώνυμοι Έλληνες είναι στα κρούσματα όπως η Χριστίνα Μπόμπα με τον σύζυγο της Σάκη Τανιμανίδη, η Φαίη Σκορδά, ο Θοδωρής Φέρρης. Δείτε και πως το ανακοίνωσε ο τελευταίος μέσω Instagram