Νικολέττα Ράλλη: Τι κάνει για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό τώρα που είναι έγκυος

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη: Τι κάνει για να προστατευτεί από τον κορωνοϊό τώρα που είναι έγκυος

Τι κάνει η Νικολέττα Ράλλη για προστατευτεί από τον κορωνοϊό τώρα που είναι έγκυος. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από τα Insta Stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μέσω του Instagram μας δείχνει στιγμιότυπα της καθημερινής της ζωής με τους ακολούθους της και μας ενημερώνει για το τι κάνει.

Πρόσφατα, λοιπόν, έκανε ένα Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια από τις ερωτήσεις που της έκαναν ήταν και πώς προστατεύεται από τον κορωνοϊό τώρα που είναι έγκυος.

Τι κάνει η Νικολέττα Ράλλη για να προστατευτεί

“Προσέχω όπως όλος ο κόσμος, Κάθομαι στο σπίτι όλη μέρα και φροντίζω να κινούμαι και να τρώω σωστά.”, ήταν η απάντηση της παρουσιάστριας.

Δείτε την ανάρτηση της:

Νικολέττα Ράλλη έγκυος

Η Νικολέττα Ράλλη πρόσφατα αποκάλυψε πώς λίγο πριν μάθει ότι είναι έγκυος ήταν ένα βήμα πριν τον χωρισμό με τον σύντροφο της.

«Για μένα ο Μιχάλης δεν είναι απλώς η σχέση μου και ο πατέρας του παιδιού μου αλλά και ο καλύτερος φίλος μου. Θα μιλήσουμε με άνεση για όλα, θα τσακωθούμε, θα τα ξαναβρούμε, θα γελάσουμε, θα πούμε ο ένας στον άλλον την άποψή του. Μόνο μία φορά πριν μείνω έγκυος φτάσαμε κοντά στον χωρισμό κυρίως από εγωισμό» είπε για τον σύντροφο της.Τι φουσκωμένη της κοιλίτσα την έχετε δει; Αυτή η φωτογραφία έκανε το Instagram να «λιώσει»...

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε αλλά ήταν κάτι που θέλαμε. Όταν είδα ότι περνούσαν οι μέρες το συζήτησα με τον Μιχάλη και εκείνος μου έφερε ένα τεστ εγκυμοσύνης. Κάτι έκανε λάθος όμως και δεν λειτούργησε, δεν έδειξε τίποτα. Του το ανακοίνωσα ενώ ήμασταν μέσα στο ασανσέρ για να είναι ελεγχόμενη η κατάσταση. Άσπρισε, δεν το περίμενε» πρόσθεσε.