MasterChef: H αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για το ξεκίνημα της καριέρας του

Τι είπε ο γνωστός σεφ;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: H αποκάλυψη του Σωτήρη Κοντιζά για το ξεκίνημα της καριέρας του

Μια αποκάλυψη έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef για το ξεκίνημα της καριέρας του και τι ακριβώς του έτυχε, όταν αποφάσισε να αλλάξει καριέρα.

Ο κριτής του MasterChef,μιλούσε στους τρεις υποψηφίους, την Μαριάννα, τον Ηρακλή και τον Δημοσθένη για αποχώρηση και τότε έκανε μια προσωπική αποκάλυψη. Ο γνωστός σεφ μίλησε για την απόφασή του να αλλάξει επαγγελματική πορεία, και από τις τράπεζες να το γυρίσει στις κουζίνες.

Τι είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς για την απόφαση του να αλλάξει καριέρα αλλά και το ξεκίνημα του στους παίκτες του MasterChef

«Πρέπει να μαγειρεύετε κάθε στιγμή, κάθε φορά με την ψυχή σας. Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Η διαφορά ενός μάγειρα κι ενός εξαιρετικού μάγειρα δεν είναι μόνο μια λέξη. Από τη μία έχουμε τον σορό κι από την άλλη την αφρόκρεμα» είπε αρχικά.

Μετά μίλησε για την αλλαγή επαγγέλματος και όσα του είπε ο κύκλος του στην μεγάλη απόφαση αυτή που πήρε για τη ζωή του και πόσο κρίσιμη ήταν.

«Εγώ όταν αποφάσισα να αλλάξω καριέρα και να γίνω μάγειρας, είχα κάποιους από τον κύκλο μου να μου λένε “μα καλά θα αφήσεις την τράπεζα και μια καλή δουλειά για να δουλεύεις σε αυτές τις βρώμικες κουζίνες, όταν όλοι οι άλλοι χαίρονται. Και με αυτά τα άθλια ωράρια και τους χάλια μισθούς”», είπε.

«Δημιουργήστε εσείς τις συνθήκες. Μπορείτε να το κάνετε αρκεί να το πιστέψετε. Απλά για να το κάνετε πρέπει να είστε οι καλύτεροι» κατέληξε.Μιας και μιλάμε για το MasterChef η Μάγδα αποκαλύπτει! - Τι "τρέχει" τελικά ανάμεσα στον Δημήτρη και τη Μαρία;

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το 03.10: