MasterChef: Το νέο ειδύλλιο και η συγκινητική εξομολόγηση του Ηρακλή

Και το ξέσπασμα του Ηλία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Το νέο ειδύλλιο και η συγκινητική εξομολόγηση του Ηρακλή

Ένα νέο ειδύλλιο αποκαλύφθηκε στο σπίτι του MasterChef, ενώ ο Ηρακλής έκανε μια συγκινητική εξομολόγηση για τον πατέρα του και ο Ηλίας έσταξε φαρμάκι για το ταλέντο μερικών μέσα στο ριάλιτι.

Ένταση, ειδύλλια αλλά και στιγμές συγκινητικές έχουμε στο ριάλιτι μαγειρικής καθώς οι παίκτες όλο και περισσότερο ανοίγονται και "αποκαλύπτουν" τα μυστικά τους.

Το νέο ειδύλλιο του παιχνιδιού

Μετά την αποκάλυψη του ειδυλλίου που έχει προκύψει στο σπίτι του MasterChef, ανάμεσα στη Μαρία και τον Δημήτρη, έγινε γνωστός ένας ακόμη έρωτας. Μιας και μιλάμε για το MasterChef η Μάγδα αποκαλύπτει! - Τι "τρέχει" τελικά ανάμεσα στον Δημήτρη και τη Μαρία;

Συγκεκριμένα σήμερα και κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης οι παίκτες που βρίσκονταν στον εξώστη άρχισαν τα πειράγματα στην Μαριάννα Πουλμεντή πως της ψάχνουν γαμπρό.

Κάποια στιγμή εκείνη αποφάσισε να απαντήσει πως είναι ερωτευμένη με έναν κρητικό. Ένας από τους συμπαίκτες της ρωτούσε τα χαρακτηριστικά του φωτογραφίζοντας τον Θεοχάρη Βιγλάκη, έναν από τους παίκτες που αποχώρησαν πριν λίγο καιρό.

Η εξομολόγηση του Ηρακλή

Ο Ηρακλής από την πρώτη μέρα στο διαγωνισμό έκανε γνωστό πως έχει χάσει τον μπαμπά του. Ο παίκτης αυτή την φορά μίλησε στις κάμερες για την απώλεια αυτή.

«Ξυπνήσαμε μια μέρα ξαφνικά και τον είχαμε χάσει. Όταν ήμουν 13 χρονών. Λένε πώς το πρώτο πράγμα που ξεχνάς είναι η φωνή, όμως εγώ την θυμάμαι. Και το δεύτερο η εικόνα και αυτή την θυμάμαι κάθε μέρα.

Θα ήθελα να ξέρω αν είναι καλά εκεί που είναι και αν είναι υπερήφανος για αυτό που είμαι» είπε ο παίκτης.

Το ξέσπασμα του Ηλία

Ξέσπασε ο Ηλίας κατά των συμπαικτών του και συγκεκριμένα κάποιων που δεν έχουν πολύ ταλέντο κατά την γνώμη του.

Ακόμη ένας παίκτης, λοιπόν, τα έβαλε με τους συμπαίκτες τους και τούς κουτσομπόλεψε πολύ και χωρίς να χαριστεί καθόλου: «Ξενερώνω κιόλας που πρέπει να βρίσκομαι στον ίδιο χώρο και να ακούω γνώμες που έξω θα ήταν τουλάχιστον λάντζα».