Σε «καραντίνα» η Κατερίνα Καινούργιου στο ίδιο σπίτι με τον αγαπημένο της

Αποκλειστικές φωτογραφίες άβαφη και με γάντια..

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε «καραντίνα» η Κατερίνα Καινούργιου στο ίδιο σπίτι με τον αγαπημένο της

Στα εύκολα και στα δύσκολα ενωμένοι... Η Κατερίνα Καινούργιου και ο αγαπημένος της, Φίλιππος Τσαγκρίδης -Παναγόπουλος ετοιμάζονται να κλείσουν έναν χρόνο μαζί και να το γιορτάσουν, κλεισμένοι σε "καραντίνα" στο ίδιο σπίτι, αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα μέχρι τον επόμενο μήνα.

Ο φακός του YOU συνάντησε την παρουσιάστρια του Open μαζί με τον αγαπημένο της στο Κολωνάκι, εκεί μάλιστα όπου συγκατοικούν, σύμφωνα με πληροφορίες. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να στεγάσει τον έρωτά του στο σπίτι που διατηρεί ο εφοπλιστής στην περιοχή και δεν είναι η πρώτη φορά που κάτοικοι του Κολωνακίου τούς συναντούν μαζί - είναι ωστόσο χαρακτηριστικό πως εκείνοι αποφεύγουν να τραβήξουν την προσοχή.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη για το περιοδικό You

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει πει στο παρελθόν πως θέλει να προστατεύσει αυτή τη σχέση και δεν είναι τυχαίο πως τον τελευταίο χρόνο (όσο δηλαδή είναι μαζί με τον Φίλιππο) μιλάει πολύ προσεκτικά για την προσωπική της ζωή. Ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται, όμως, κάτι που φαίνεται τόσο όταν αναφέρεται στον αγαπημένο της όσο και στις (σπάνιες) κοινές τους εμφανίσεις.

Πιστοί στην καμπάνια #μένουμε_σπίτι το You τους συνάντησε την περασμένη Τρίτη στην επιστροφή τους από το κοντινό φαρμακείο όπου είχαν πάει να πάρουν μερικές απαραίτητες προμήθειες, με την γοητευτική παρουσιάστρια να ακολουθεί πιστά τους κανόνες υγιεινής φορώντας γάντια μιας χρήσης ακόμα και στην βόλτα της.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσανγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσανγκρίδης

Σε καραντίνα με τον αγαπημένο της

Οι αλλαγές στα προγράμματα των καναλιών λόγω επικαιρότητας και για πρόληψη απέναντι στην εξάπλωση του κορωνοϊού δεν θα μπορούσαν να μην την επηρεάσουν. Ως αποτέλεσμα, η εκπομπή της θα μείνει εκτός αέρα για τουλάχιστον μία εβδομάδα και την απόφαση γνωστοποίησε η ίδια μέσω Instagram. Δείτε εδώ την ανάρτησή της

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ