Η φωτογραφία από το παρελθόν του Σάκη Ρουβά τώρα που είναι σε «καραντίνα» με την Κάτια Ζυγούλη

Έτσι τον θυμάστε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία από το παρελθόν του Σάκη Ρουβά τώρα που είναι σε «καραντίνα» με την Κάτια Ζυγούλη

Σε προσωπική «καραντίνα» έχει μπει και ο Σάκης Ρουβάς με την σύζυγο του, Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους, Αναστασία, Αριάδνη, Αλέξανδρο και Απόλλωνα, με σκοπό την προστασία τους από τον κορωνοϊό. Μάλιστα, με αφορμή τον χρόνο που περνάει στο σπίτι ο τραγουδιστής, έφερε στην επιφάνεια μια φωτογραφία από το παρελθόν.

Το ζευγάρι τώρα που όλος ο κόσμος σύμφωνα με τα μέτρα της Κυβέρνησης έχει μπει σε αυτοπεριορισμό απολαμβάνει κάθε λεπτό στο σπίτι με τα τέσσερα παιδιά του. Όλοι μαζί παίζουν παιχνίδια, είτε γυμνάζονται, χορεύοντας όπως είχαμε δει την Κάτια Ζυγούλη με την Αναστασία.

Άλλωστε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, έχουν τεράστιο σπίτι... μάλιστα, τριώροφο, άρα έχουν να κάνουν πολλά πράγματα για να περάσει εποικοδομητικά η ώρα τους. Όχι μόνο μέσα βέβαια, αλλά και στον κήπο. αφού είναι μέσα στο πράσινο και έχουν και τεράστια πισίνα.

Ωστόσο, όταν τελειώνουν τα παιχνίδια, το ζευγάρι χαλαρώνει στο σαλόνι. Μάλιστα, ο τραγουδιστής, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία που ξέθαψε από το παρελθόν του.

Η φωτογραφία από το παρελθόν του Σάκη Ρουβά

Πιο συγκεκριμένα, ο Σάκης Ρουβάς ανάρτησε μια φωτογραφία από την εποχή που είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και ταινία που είχε γίνει μεγάλη επιτυχία και έχει αφήσει εποχή. Πρόκειται, για το «Alter Ago».

«Περνώντας χρόνο στο σπίτι, οργανώνοντας τα αρχεία του υπολογιστή και ανακαλύπτοντας κρυμμένους θησαυρούς... Και να που ακόμα και το ίδιο το παρελθόν, μου βρίσκει ιδέες για πράγματα που μπορώ να κάνω στο σπίτι, και όχι μόνο στις ταινίες», έγραψε ο ίδιος στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Ωστόσο, όσο μένει σπίτι ο Σάκης Ρουβάς, έστειλε και το δικό του ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό. Επέλεξε να κάνει μία δημόσια δήλωση για το πολύ σοβαρό ζήτημα που απασχολεί τόσο την χώρα μας όσο και τον υπόλοιπο πλανήτη τις τελευταίες μέρες.