Θετικός στον κορωνοϊό πασίγνωστος μπασκετμπολίστας

Παγκόσμιο σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θετικός στον κορωνοϊό πασίγνωστος μπασκετμπολίστας

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ένας πασίγνωστος μπασκετμπολίστας, από τους κορυφαίους του πλανήτη. Όλη η ομάδα του μπήκε άμεσα σε καραντίνα.

Ακόμα ένα αστέρας του NBA βρέθηκε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό που έχει στερήσει τη ζωή σε χιλιάδες ανθρώπους ανά τον κόσμο. Σοκ επικρατεί και στη Γιουβέντους, καθώς δεύτερος παίκτης της διαγνώστηκε με κορωνοϊό.

Μόλις χθες ωστόσο έγινε γνωστό πως και ένας κορυφαίος προπονητής έχει προσβληθεί από τον ιό, με τα κρούσματα στον χώρο του αθλητισμού να αυξάνονται συνεχώς.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό 4 παίκτες των Μπρούκλιν Νετς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και κατά συνέπεια όλη η ομάδα τέθηκε σε καραντίνα ενώ οι τρεις από αυτούς δεν έχουν εκδηλώσει συμπτώματα.

Σύμφωνα, λοιπόν με τον γνωστό έγκριτο Shams Charania, ο ένας εξ αυτών είναι ο Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος ανέφερε: «Αισθάνομαι καλά. Όλοι να είστε προσεκτικοί, να προσέχετε τον εαυτό σας και να είστε απομονωμένοι. Θα το ξεπεράσουμε».

Kevin Durant κορωνοϊός

Πηγή: athenamagazine.gr

Πέρα από τον μπασκετμπολίστα που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, ένας νεαρός ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του από τον ιό

Θρήνο έχει προκαλέσει η είδηση πως πέθανε ποδοσφαιριστής από τον κορωνοϊό. Ο νεαρός ήταν μόλις 21 ετών όταν ο φονικός ιός του "έκοψε" τη ζωή. Τι συνέβη ακριβώς και τι λένε οι πληροφορίες;

Ο λόγος για τον Francisco Garcia, που αποτελεί το νεαρότερο θύμα της πανδημίας του κορονοϊού στην Ευρώπη, με την Ισπανία να συνεχίζει να μετρά τις πληγές της από τον covid-19.

Ο νεαρός άσος νοσηλευόταν από την Παρασκευή στην εντατική του νοσοκομείου της Μάλαγα, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, καθώς είχε διαγνωστεί με λευχαιμία.

νεκρός ποδοσφαιριστής κορωνοϊός

«Ήταν τόσο καλό παιδί. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Τα τελευταία νέα που είχα, ήταν πως η κατάστασή του ήταν σταθερή. Μια ώρα μετά μου είπαν πως τον χάσαμε...», δήλωσε ο πρόεδρος της Atletico Portada Alta. Εντωμεταξύ βγήκαν και τα αποτελέσματα του τεστ του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τι έδειξαν;