Έβγαλαν φωτογραφίες με τον Γιώργο Λιάγκα και τη "νέα του σχέση" κι εκείνος τους... ξεφτίλισε

Ποια είναι η κυρία που φημολογείται πως είναι δίπλα του;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έβγαλαν φωτογραφίες με τον Γιώργο Λιάγκα και τη

Ο Γιώργος Λιάγκας δε δίστασε και ξεφτίλισε δημόσια μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram, εκείνους που δημιούργησαν τις φήμες για τη νέα του "σχέση" δημοσιεύοντας μάλιστα κοινές τους φωτογραφίες.

Ο γνωστός παρουσιαστής βγήκε από τα ρούχα του με μία είδηση που κυκλοφόρησε για το νέο πρόσωπο που φαίνεται πως έχει βάλει εδώ και λίγο καιρό στη ζωή του.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται σε σχέση με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Ο παρουσιαστής έσπευσε να διαψεύσει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ απαντώντας μέσω ενός Insta Story και γράφοντας:

«Άνθρακας ο θησαυρός. Όταν απλά βγαίνεις για φαγητό με μια φίλη. Υπάρχουν και τηλέφωνα κύριοι συνάδελφοι».

Λιάγκας instagram

Ανεκτίμητη αντίδραση είχε ο Γιώργος Λιάγκας και όταν είχε αναφερθεί κάτι για τη Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Αντίστοιχη φήμη είχε κυκλοφορήσει και στο παρελθόν, όπως μετέδωσε πριν από λίγα λεπτά η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Τότε, η Ανθή Σαλαγκούδη είχε απαντήσει μέσα από την εκπομπή «Happy Day» αναφέροντας: «Δεν το διάβασα, αλλά μου το είπαν. Θες να το σχολιάσω αλήθεια; Το παίρνουμε λίγο στον χαβαλέ και το αστείο αλλά είναι τρομακτικό! Να το πω διεστραμμένο; Είναι τρομακτικό ότι βγήκε αυτό το πράγμα»!

Αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας είχε απαντήσει για το θέμα μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή:

«Χθες γράφανε ότι έμεινα 3 μέρες κλεισμένος σε ένα σκάφος με την Σαλαγκούδη. Την κοπέλα την έχω δει τρεις φορές στη ζωή μου. Μία με τον Καλημέρη όταν τα είχαν και είχαμε φάει μαζί πέρυσι και δύο φορές φέτος που ήρθε να κάνει δοκιμαστικό. Και ξαφνικά πέρασα τρεις μέρες κλεισμένος σε ένα σκάφος. Εν τω μεταξύ, το σκάφος το δικό μου είναι φουσκωτό. Πού να κλειστώ δηλαδή;».