Ο Σουλτάτος στην κουζίνα του σπιτιού του με την Βάσω Λασκαράκη έχει την... προσωπική του πινελιά

Πάει το μυαλό σας;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Σουλτάτος στην κουζίνα του σπιτιού του με την Βάσω Λασκαράκη έχει την... προσωπική του πινελιά

Όπως είδαμε σε μια φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη, από την κουζίνα του σπιτιού τους, ο Λευτέρης Σουλτάτος στην διακόσμηση της, έχει προσθέσει την δική του προσωπική πινελιά. Δεν πάει ωστόσο το μυαλό σας, ποια είναι αυτή.

Το ζευγάρι εδώ και μερικά χρόνια ζει έναν όμορφο έρωτα, ο οποίος σφραγίστηκε με τον μυστικό γάμο του το περασμένο καλοκαίρι στην Κρήτη. Έχοντας δίπλα του μόνο τα πιο κοντινά μέλη της οικογένειας του, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ειδικά, από εκείνη την ημέρα διανύουν την πιο όμορφη περίοδο στη σχέση τους. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια, έχοντας μάλιστα και μπόλικο χιούμορ. Αφού μέσα από τα social media δεν διστάζουν ο ένας να... τρολάρει τον άλλον.

Όπως όλο ο κόσμος, έτσι και οι ίδιοι τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε προσωπική «καραντίνα» στο σπίτι τους και έχουμε δει αρκετές φορές, να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητα τους. Ειδικά, η Βάσω Λασκαράκη. Μάλιστα, χθες βγήκαν για λίγο μια βόλτα έξω από το σπίτι για να ξεσκάσουν και με μερικές φωτογραφίες η ηθοποιός μας έδειξε τι έκαναν.

Η προσωπική πινελιά του Λευτέρη Σουλτάτου στην κουζίνα

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους και μια φωτογραφία από την κουζίνα του σπιτιού της την ώρα της μαγειρικής. Η ηθοποιός, πόζαρε πάνω στον πάγκο και μας έδειξε λίγη από την διακόσμηση.

Όπως είδαμε ο Λευτέρης Σουλτάτος έχει βάλει στην διακόσμηση την δική του προσωπική πινελιά, αφού σαν σεφ έχει βάλει στην σειρά όλα τα μαχαίρια μαγειρικής που χρησιμοποιεί.