Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Ραγδαίες αλλαγές στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Το νέο πρόσωπο που έφερε ο Alpha

Λόγω κορωνοϊού!

Ραγδαίες αλλαγές στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή - Το νέο πρόσωπο που έφερε ο Alpha
News 18.03.2020 09:20
Από Youweekly Team

Ο κορωνοϊός έφερε με τη σειρά του μερικές ραγδαίες αλλαγές και στην εκπομπή «Happy Day» της Σταματίνας Τσιμτσιλή, ήδη από σήμερα. Συγκεκριμένα, με απόφαση του Alpha, ένα νέο πρόσωπο μπαίνει από εδώ και στο εξής στην εκπομπή.

Το Happy Day εξακολουθεί να βρίσκεται στον τηλεοπτικό αέρα, τη στιγμή που σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν σταματήσει να προβάλλονται λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και της ανάγκης ενημέρωσης των τηλεθεατών.

Βέβαια η εκπομπή έχει πλέον ενημερωτικό χαρακτήρα, και γιο το λόγο αυτό ο Alpha, αποφάσισε να εντάξει έναν νέο συνεργάτη στην εκπομπή ο οποίος θα μιλάει καθημερινά για τις εξελίξεις στο θέμα του κορωνοϊού, ενημερώνοντας τους τηλεθεατές που ζουν στιγμές αγωνίες.

Ο λόγος για τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη ο οποίος μάλιστα εμφανίστηκε στην εκπομπή σήμερα το πρωί, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να ανακοινώνει και εκείνη πως από εδώ και στο εξής θα τον βλέπουμε καθημερινά στο Happy Day.

Η ανακοίνωση του Alpha για την εκπομπή «Happy Day»

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης κάθε μέρα στο Happy Day για τον κορονοϊό. Η αγαπημένη, πρωινή εκπομπή μεταβάλλεται, προσαρμόζεται στα δεδομένα και ενισχύει τον ενημερωτικό της χαρακτήρα, ενώ διαμορφώνει και την θεματολογία της σύμφωνα με την επικαιρότητα και τις εξελίξεις που «τρέχουν».

Συγκεκριμένα, κάθε πρωί στον Alpha, στην έναρξη της εκπομπής «Happy day», στις 08:00, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ανταποκρίνεται στις ανάγκες του τηλεοπτικού κοινού και μας ενημερώνει για τα τελευταία νέα, τις εξελίξεις και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αλλά και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας σχετικά με τον κορονοϊό. Ο Alpha είναι δίπλα σας. Και μαζί, «μένουμε σπίτι».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νέες δηλώσεις Σταματίνας Τσιμτσιλή για Φαίη Σκορδά: "Σας το είπα κι εχθές έτυχε να μιλήσουμε και..."

Σταματίνα Τσιμτσιλη: "Όταν πήραν από το νοσοκομείο τη Φαίη Σκορδά και της είπαν ότι είναι θετική..."

Share