Σπάραξε με αυτή την φωτογραφία η Ρούλα Κορομηλά - Θα σας κάνει να δακρύσετε

«Η εικόνα τα λέει όλα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπάραξε με αυτή την φωτογραφία η Ρούλα Κορομηλά - Θα σας κάνει να δακρύσετε

Θα σας κάνει να δακρύσετε η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ρούλα Κορομηλά και σπάραξε. Η παρουσιάστρια θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα, με αφορμή τον φονικό ιό κορωνοϊό που εξαπλώνεται ραγδαία σε παγκόσμιο επίπεδο,

Η παρουσιάστρια επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram και ειδικά τώρα με τον ιό, λέει καθημερινά «ψυχραιμία» τονίζοντας πως αυτές τις ημέρες πρέπει όλοι να είμαστε ήρεμοι και μέσα στα σπίτια μας και να προστατευτούμε οι ίδιοι αλλά και οι γύρω μας.

Προχθές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά, δημοσίευσε μια φωτογραφία από πίνακα που έχει στην προσωπική της συλλογή στο σπίτι της και αναφέρθηκε στα όσα είδε με τα μάτια της στα πρόσωπα ανθρώπων που βιώνουν τα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό.

Χθες, ωστόσο, σπάραξε καρδιές με μια φωτογραφία της, πάλι με αφορμή για τον κορωνοϊό αφού έχει πάρει πολύ σοβαρά τα γεγονότα, όπως βέβαια πρέπει να κάνουμε όλοι μας. Μάλιστα, πρόκειται να δακρύσετε με την εικόνα.

Σπάραξε με αυτή την φωτογραφία η Ρούλα Κορομηλά

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία κολάζ από γιατρούς και νοσοκόμους στα νοσοκομεία, όπου δίνουν καθημερινά και ολοήμερη «μάχη» με τον φονικό ιό κορωνοϊό.

Στην λεζάντα της ανάρτησης της στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά έγραψε «Αγαπη,απειρα ευχαριστω και ευγένεια σε όλο τον ιατρικό κόσμο παγκοσμίως που δινει τη ζωή του για να σώσει τη δικη μας. Η εικόνα τα λεει ολα». Όπως ήταν επόμενο τα likes αλλά και τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία της έπεσαν βροχή.