Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Προκαλεί ρίγη συγκίνησης η Ρούλα Κορομηλά - «Είδα τον φόβο ζωγραφισμένο...»

Το μακροσκελές κείμενο της

Προκαλεί ρίγη συγκίνησης η Ρούλα Κορομηλά - «Είδα τον φόβο ζωγραφισμένο...»
News 17.03.2020 12:31
Από Youweekly Team

Η Ρούλα Κορομηλα με το μακροσκελές κείμενο της, προκαλεί ρίγη συγκίνησης με αφορμή τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τον κορωνοϊό που έχει εξαπλωθεί ραγδαία σχεδόν σε όλες τις χώρες παγκοσμίως. «Είδα το φοβο ζωγραφισμένο στα μάτια κάποιων ηλικιωμένων», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια επικοινωνεί καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media και ειδικά τώρα με τον ιό, προσπαθεί να τους ηρεμήσει τονίζοντας πως αυτές τις ημέρες πρέπει όλοι να είμαστε ψύχραιμοι και να μην παίρνουμε στην πλάκα τα όσα γίνονται.

Χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ρούλα Κορομηλά, δημοσίευσε μια φωτογραφία από πίνακα που έχει στην προσωπική της συλλογή στο σπίτι της και αναφέρθηκε στα όσα είδε με τα μάτια της στα πρόσωπα ανθρώπων που βιώνουν τα όσα συμβαίνουν με τον κορωνοϊό.

Το κείμενο της Ρούλας Κορομηλά που προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Στην λεζάντα της έγραψε: «Είδα το φοβο ζωγραφισμένο στα μάτια κάποιων ηλικιωμένων, δικών μας αλλά και αγνώστων ανθρώπων και πόνεσε η ψυχή μου! Κάποιοι δείχνουν σαστισμένοι, κάποιοι τρομοκρατημένοι ενώ αρκετοί αισθάνονται μόνοι και αβοήθητοι! Υπάρχουν βεβαια και καποιοι που παρακάμπτουν τις οδηγίες των ειδικών. Λένε πως δεν φοβούνται τπτ και είναι θαρραλέοι! Ε! Οκ! Προφανως δεν έχουν αντιληφθεί την επικινδυνότητα της υπάρχουσας απειλής για όλους μας.

Ας τους κατανοήσουμε, προσπαθώντας να τους εξηγήσουμε, με ευγένεια πάντα, την κρισιμότητα της κατάστασης. Κατανόηση και υπομονή, απαιτείται. Οφείλουμε, αλλά είναι και υποχρέωση μας να τους φροντίσουμε, να τους προστατεύσουμε, και να τους ενημερώνουμε, όχι να τους παρεξηγούμε...

Η ζωή θα είναι πάντα γλυκιά, σε όλες τις ηλικίες. Τους αξίζει να βρίσκονται ανάμεσά μας χαρούμενοι και υγιείς. Τους αγαπάμε! Η θέση τους είναι κοντά μας, όχι στη γωνία!

ΥΓ.: Δεν ήθελα να ανεβάσω φωτογραφία από κάτι άλλο και επέλεξα αυτή την εικόνα από ένα πίνακα που έχω σπίτι και που για μένα σημαίνει πολλά...

Στα άγρια κύματα παλεύουμε δυο, δυο, τρεις, τρεις αλλά και όλοι μαζί για να επιβιώσουμε, να βγούμε νικητές και να γευτούμε τα δώρα της ζωής! Η αγάπη και η σύμπνοια βοηθούν. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η πειθαρχία στις οδηγίες των ειδικών βοηθά προφανώς αποτελεσματικά. Να προσέχετε».

Η Ρούλα Κορομηλα συγκίνησε και με την ανάρτηση της όπου έγραψε πως όλοι πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι. Η παρουσιάστρια θέλησε να στείλει με μια φωτογραφία το δικό της μήνυμα για τις δύσκολες στιγμές.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ανατριχιάζει φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με το Νίκο Σεργιανόπουλο - Οι λέξεις της «τσακίζουν»

Αποκάλυψη για την Ρούλα Κορομηλά - «Για να με βγάλει στην εκπομπή της μου είπε να...»

Share