"Έσκασαν" τα ευχάριστα νέα για την Ελένη Φουρέιρα - Η ανακοίνωση που όλοι περιμέναμε!

Τι ανακοινώθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Έσκασε η ευχάριστη είδηση για την Ελένη Φουρέιρα,με την ανακοίνωση που περιμέναμε να είναι εδώ. Για όσους δυσαρεστήθηκαν με την είδηση ότι οι συναυλίες που ήταν να δώσει στην Ελλάδα ο Maluma, ακυρώθηκαν σας έχουμε μια ευχάριστη. Ο Κολομβιανός σταρ θα εμφανιστεί στην χώρας μας και αυτές είναι οι νέες ημερομηνίες. Πότε θα τον δούμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη;

Όπως θα θυμούνται οι φανς του τραγουδιστη, οι συναυλίες που ήταν να δώσει στην χώρα μας δεν έγιναν εξαιτίας και των ραγδαίων εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Ωστόσο δεν πρόκειται να αφήσει έτσι τους θαυμαστές του, καθώς θα εμφανιστεί τόσο στην Αθήνα, όσο και στην Θεσσαλονίκη, όπως άλλωστε ήταν προγραμματισμένο να γίνει! Πότε όμως θα τον δούμε;

Maluma τραγουδιστής

Ο άνθρωπος που διοργανώνει τα live του διάσημου τραγουδιστή ήρθε σε συνεννόηση μαζί του και έτσι δεν θα χάσουμε τις εμφανίσεις του Λατίνου σταρ στην χώρα μας, οι οποίες όπως προαναφέραμε ήταν να γίνουν αλλά ακυρώθηκαν λόγω των εξελίξεων.

Πότε θα γίνουν οι νέες συναυλίες του Maluma στην Ελλάδα;

Σύμφωνα λοιπόν και με τα όσα ανακοινώθηκαν η πρώτη συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Όσο αναφορά την Αθήνα οι θαυμαστές του Κολομβιανού σταρ θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν στο Κλειστό Γήπεδο ΟΑΚΑ την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020.

Σημειώνεται ότι όσοι είχαν προμηθευτεί το εισιτήριο για τον Maluma, θα ισχύει κανονικά για τη νέα ημερομηνία και τη θέση που είχαν επιλέξει εξαρχής και με αυτό θα μπορούν να εισέλθουν στο χώρο της εκδήλωσης.

Μάλιστα να υπενθυμίσουμε ότι guest εμφάνιση θα κάνει η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, ενώ star Dj της βραδιάς θα είναι ο μοναδικός Μιχάλης Τσαουσόπουλος!