Ρίξτε μια κλεφτή ματιά μέσα στο σπίτι του Νίκου Αναδιώτη!

Θα ξετρελαθείς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρίξτε μια κλεφτή ματιά μέσα στο σπίτι του Νίκου Αναδιώτη!

Δείτε τις φωτογραφίες που σας έχουμε από το σπίτι του Νίκου Αναδιώτη, ο οποίος με την σειρά του μένει μέσα αυτές τις ημέρες! Μια κλεφτή ματιά στον χώρο, όπου ο παρουσιαστής βρίσκει την ηρεμία του!

Ο Νίκος Αναδιώτης μαζί με την σύζυγό του Βασιλική Σταματοπούλου μένουν πλέον μόνιμα στο Αίγιο και εμείς σας έχουμε μερικές φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού. Το ζευγάρι ακολουθεί με την σειρά τους τις οδηγίες που έχουν δοθεί για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και έτσι, μένουν και αυτοί στο σπίτι!

Όπως θα δείτε και στις παρακάτω εικόνες το σπίτι του παρουσιαστή είναι απλό, ενώ φροντίζουν να έχουν όμορφα λουλούδια στην βεράντα τους!

Δείτε τις εικόνες που ακολουθούν

Νίκος Αναδιώτης -  Βασιλική Σταματοπούλου στο σπίτι

Νίκος Αναδιώτης οικογένεια Χριστούγεννα

Νίκος Αναδιώτης σκύλος

Από το σπίτι του Νίκου Ανδιώτη σε αυτό του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη - Μια κλεφτή ματιά στο εσωτερικό του!

Και μετά τις φωτογραφίες από το σπίτι του παρουσιαστή, ο οποίος να πούμε ότι πρόσφατα έκανε και μια αποκάλυψη για τις Άγριες Μέλισσες, σας έχουμε και φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Πώς περνά τον χρόνο του το ζευγάρι, που μένει επίσης στο σπίτι αυτές τις ημέρες;

Η Κάτια Ζυγούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από την χθεσινή τους ημέρα. Χορός, ζωγραφική αλλά και διάφορα παιχνίδια ήταν μερικές από τις ασχολίες τους.

Αρχικά το μοντέλο, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μαζί με την κόρη της χόρευαν στο χολ του σπιτιού τους για να γυμναστούν. Μάλιστα, από το στιγμιότυπο αυτό είδαμε και λίγο από το εσωτερικό του σπιτιού του. Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε πως είναι τριώροφο και τεράστιο.

Δείτε την εικόνα και θα καταλάβετε!

Κάτια Ζυγούλη γυμναστική