Τρέλα στο Instagram με το βίντεο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Θα «λιώσετε» με την μπέμπα τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τρέλα στο Instagram με το βίντεο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Τρέλα επικρατεί στο Instagram με το απίστευτο βίντεο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου. Πρωταγωνίστρια είναι η κόρη τους ή οποία θα σας κάνει να «λιώσετε». Το ζευγάρι έκανε το challenge που έχει γίνει viral στα social media.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz και το έχουν αποδείξει πολλές φορές. Από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους η οικογενειακή τους ευτυχία έχει ολοκληρωθεί.

Το ζευγάρι να σημειώσουμε πως μετά τον πολιτικό του γάμο το περασμένο καλοκαίρι λίγες εβδομάδες πριν γεννηθεί η κορούλα τους, ετοιμάζει και τον θρησκευτικό. Η τραγουδίστρια μάλιστα, μας είχε δώσει μια μικρή γεύση από το εντυπωσιακό νυφικό της.

Όσον αφορά την κόρη τους είναι το επίκεντρο της ζωής τους και κύρια προτεραιότητα τους. Δεν θέλουν να την αφήνουν πολύ μόνη της, για αυτό και όταν τελειώνουν από όλες τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, αφιερώνουν όλο τον χρόνο τους στην μικρή.

Το βίντεο Ελένης Χατζίδου Ετεοκλή Παύλου στο Instagram

Μάλιστα, τώρα που μένουν σπίτι λόγω κορωνοϊού της αφιερώνουν ακόμη περισσότερο χρόνο και έκανα και ένα challenge, το «flip the switch». Ωστόσο, δεν το έκανε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αλλά μπαμπάς και κόρη. Όταν το δείτε πρόκειται να τρελαθείτε.

Το δημοσίευσε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα της «Έχει ξεφύγει η κατάσταση; #μένουμε_σπίτι #familygoals #fliptheswitch #babyswitchchallenge». Τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες «λιώσαμε» και με το βίντεο όπου ο μπαμπάς της Ελένης Χατζίδου τραγούδησε στην εγγονή του για να τη νανουρίσει ένα απίστευτο τραγούδι. Δεν πάει το μυαλό σας.