Αδιανόητο! Ο "Θόδωρος" από το Καφέ της Χαράς "έπαιξε" στην Εσμεράλντα!

Ναι, ναι στο γνωστό μεξικάνικο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Ο

Αδιανόητο και όμως αληθινό, τον βλέπουμε μέσα από το "Καφέ της Χαράς", όπου υποδύεται τον "Θόδωρο" όμως κατά κάποιο τρόπο είχε παίξει και στην πασίγνωστη μεξικάνικη σειρά "Εσμεράλντα"!

Ο λόγος για τον Περικλή Λιανό που έκανε την αποκάλυψη μέσα από την εκπομπή "Happy Day", όπου και μίλησε. Μάλιστα ο ηθοποιός δεν έκανε όποιον και όποιον καθώς "έπαιζε" τον Χοσέ Αρμάντο - για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για το κεντρικό πρόσωπο της σειράς, μαζί με την Εσμεράντα.

Ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή του Alpha λοιπόν αποκάλυψε ότι έκανε μεταγλωτίσεις στο παρελθόν και κάποια περίοδο έκανε και την φωνή του Χοσέ Αρμάντο στη συγκεκριμένη σειρά!

"Από τότε που βγήκα από τη σχολή δεν έμεινα ποτέ άνεργος. Πάντα θα δούλευα. Στη μεταγλώττιση πληρωνόμασταν καλά. Έκανα τον Χοσέ Αρμάντο στην Εσμεράλντα" είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος βλέπουμε στην σειρά του ANT1. Και μιας και αναφερθήκαμε στον ηθοποιός από το "Καφέ της Χαρά΅" δείτε και ποιος θα κάνει guest εμφάνιση! Το αποκάλυψε ο ίδιος.

Για όσους δεν γνωρίζουν και για όσους θέλουν να θυμηθούν - Η τηλενουβέλα Εσμεράλντα στην οποία έδωσε την φωνή του και ο "Θόδωρος" από το Καφέ της Χαράς

Ποια είναι η περίφημη σειρά που βλέπαμε στα 90s. Διαβάστε από πιο κανάλι προβλήθηκε και ποια είναι η πλοκή της.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Η Εσμεράλντα (Iσπανικά: Esmeralda) σύμφωνα και με την Wikipedia είναι τηλενουβέλα μεξικάνικης παραγωγής του 1997.

Αυτή είναι η πλοκή του έργου

Κάποτε μία βροχερή νύχτα δύο μωρά γεννήθηκαν περιμένοντας το καθένα το αγκάλιασμα μίας στοργικής οικογένειας. Αλλά η εμμονή για έναν αρσενικό κληρονόμο και το παιχνίδι της μοίρας αλλάζουν εντελώς τις ζωές τους.

Το αγόρι που γεννήθηκε σε ένα μίζερο καλυβόσπιτο βλέπει το φως σε μία πλούσια βίλα και το όμορφο κορίτσι που γεννήθηκε σε ένα απαλό και ασφαλές σπίτι κάνει τα πρώτα του βήματα στους αυλακωτούς τοίχους της φτώχειας.

Το δώρο για αυτήν την σιωπή είναι κάποιες πολύτιμες πέτρες που από αυτές παίρνει το όνομα της το κορίτσι: Εσμεράλντα. Γεννήθηκε τυφλή αλλά η καλοσύνη της καρδιάς της δίνει δύναμη και κουράγιο που χρειάζεται για να είναι ευτυχισμένη.

Μετά από χρόνια αυτή και ο Χοσέ Αρμάντο συναντιούνται και ζουν έναν μεγάλο έρωτα όμως τα μυστικά του παρελθόντος είναι έτοιμα να αποκαλυφθούν...