Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη βγήκαν βόλτα μέχρι την... ταράτσα τους

Η φωτογραφία που δημοσίευσαν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη βγήκαν βόλτα μέχρι την... ταράτσα τους

Κλεισμένοι στο σπίτι τους συνεχίζουν να είναι η Ευρυδίκη Βαάβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, λόγω της εξάπλωση τους ιού κορωνοϊού, που γίνεται ραγδαία με τους νεκρούς στην Ελλάδα να έχουν φτάσει τους πέντε. Η μόνη βόλτα που βγαίνουν είναι μέχρι την... ταράτσα τους.

Είναι από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και όχι άδικα, αφού τολμούν να «τσαλακωθούν» χωρίς να φοβηθούν. Μάλιστα, όπως φαίνεται έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα για αυτό κιόλας είναι μαζί τρία χρόνια, δηλαδή μετά το τέλος του Survivor.

Στα social media δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους τρυφερές τους στιγμές, από ταξίδια τους, ενώ μας έχουν και το εσωτερικό του σπιτιού τους. Από το οποίο ωστόσο όπως έγινε γνωστό θα φύγουν για λίγες ημέρες.

Τώρα που ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» άσχημα και την Ελλάδα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη περνάνε τις τελευταίες πέντε περίπου ημέρες τις ώρες τους σε προσωπική «καραντίνα» για να μην κολλήσουν ούτε οι ίδιοι, αλλά και για να μην κολλήσουν μέλη της οικογένειας τους αλλά και φίλους.

Η βόλτα Κωνσταντίνου Βασάλου και Ευρυδίκης Βαλαβάνη στην ταράτσα του σπιτιού τους

Ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παίρνουν τον αέρα τους εκτός σπιτιού. Συγκεκριμένα όμως, όχι πολύ μακριά, αφού πάνε μόνο μέχρι την ταράτσα τους που δεν πάει άλλος κόσμος και είναι ασφαλές για την υγεία τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία τους και έγραψε στην λεζάντα «Εμείς σήμερα βγήκαμε βόλτα μέχρι την ταράτσα! Κάτι είναι κι αυτό». Η ανάρτηση της αυτή της Ευρυδίκης, έρχεται μετά την αποκάλυψη πως άνοιξε φύλλο για τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Βασάλο.