Φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Χρήστου Μάστορα

Έτσι περνάει την ημέρα του στο σπίτι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Χρήστου Μάστορα

Ο Χρήστος Μάστορας, όπως και όλοι οι celebrities και γενικά όλη η Ελλάδα μένει μέσα στο σπίτι με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση του φονικού ιού. Σε μια ανάρτηση του μας έδειξε πως περνάει η ημέρα του με μια φωτογραφία από το σπίτι του.

Ο τραγουδιστής, ο οποίος πλέον δεν εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Box» με τις «Μέλισσες», καθώς έχει κλείσει μετά από τα αυστηρά μέτρα της Κυβέρνησης, όπως και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις, περνάει τις ημέρες του σε «καραντίνα» στο σπίτι.

Ο Χρήστος Μάστορας, όπως πολλά ονόματα από το χώρο της ελληνικής showbiz στέλνουν μηνύματα στα social μηνύματα θέλοντας να πουν στον κόσμο να μείνει μέσα στα σπίτια τους για να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο κορωνοϊός και γίνει η Ελλάδα Ιταλία.

«Υπευθυνότητα είναι να συμπεριφέρεσαι σαν να έχεις ήδη τον ιό και φοβάσαι μήπως τον μεταδώσεις», έγραψε προχθές σε μια ανάρτηση του θέλοντας να πει στους διαδικτυακούς του φίλους να μείνουν μέσα.

Πριν λίγες ημέρες, ο Χρήστος Μάστορας πήγε στο σπίτι της μητέρας του και δεν πάει το μυαλό σας πως χαιρετήθηκαν.

Η φωτογραφία του Χρήστου Μάστορας από το σπίτι του

Χθες, ο Χρήστος Μάστορας με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μας έδειξε σε μια από τις σπάνιες φορές το εσωτερικό του σπιτιού του και συγκεκριμένα το σαλόνι του, όπου χαλαρώνει όποτε βρίσκει ελεύθερο χρόνο.

Με την φωτογραφία αυτή, ο τραγουδιστής θέλησε να μας δείξει πως περνάει τις ημέρες του μέσα στο σπίτι και πως δεν χρειάζεται να περάσει καλά μόνο βγαίνοντας, αφού του αρέσουν τα βιντεοπαιχνίδια.

Χρήστος Μάστορας σπίτι