Ανατριχιάζει πρώην παίκτης του Survivor για το ιό - «Ζωντανοί είμαστε ακόμα ωρέ κι όχι πεθαμένοι»

Το μακροσκελές κείμενο του συγκινεί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχιάζει πρώην παίκτης του Survivor για το ιό - «Ζωντανοί είμαστε ακόμα ωρέ κι όχι πεθαμένοι»

Ανατριχιάζει πρώην παίκτης του Survivor με το μακροσκελές κείμενο του για τον φονικό ιό κορωνοϊό, θέλοντας να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους. «Ζωντανοί είμαστε ακόμα ωρέ κι όχι πεθαμένοι», έγραψε μεταξύ άλλων.

Τον αγαπήσαμε περισσότερο μέσα από την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, αφού είδαμε τον πραγματικό του εαυτό, ενώ τον έχουμε δει και στην επιτυχημένη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» του ΑΝΤ1. Πρόκειται για τον ταλαντούχο ηθοποιό, Γιώργο Χρανιώτη.

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεται υπό κατοίκων περιορισμό λόγω του φονικού ιού, κορωνοϊού, ωστόσο, περνάει περισσότερο χρόνο με την σύζυγο του, Γεωργία Αβασκαντήρα η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του έρωτα τους.

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου η Γεωργία Αβασκαντήρα, έδωσε μια συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε όχι μόνο το φύλο αλλά και το ότι σε λιγότερο από τρεις μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

Το ανατριχιαστικό μήνυμα του Γιώργου Χρανιώτη

Βέβαια, ο Γιώργος Χρανιώτης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει όπως πολλοί και εκείνος το μήνυμα του για τις δύσκολες στιγμές που περνάνε όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και σχεδόν όλες οι χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αναρτώντας μια φωτογραφία του, έγραψε: «Όρθιοι,ακουμπώντας στους τοίχους,απαγγέλλοντας στίχους,γυμνοί ή ντυμένοι,μόνοι ή δεσμευμένοι,παράλογα ή ελαφρώς ερωτευμένοι,καθισμένοι κοιτώντας τον ήλιο,το φεγγάρι,την νύχτα,ευτυχισμένοι,μερικές φορές ίσως θλιμμένοι,γελώντας,μειδιώντας ή και συνωφριομένοι,παλικαρίσια,ζωντανοί ειμαστε ακόμα ωρέ κι όχι πεθαμένοι,μένουμε σπίτι και γουστάρουμε γιατί έτσι είναι η φάση τώρα .Μη δεδομένη...Μένουμε σπίτι κι ότι προκύπτει,ευχάριστα μας δίνει.Και μας παίρνει».