Ελένη: Η ανησυχία της παρουσιάστριας για την υγεία της μητέρας της - «Της λέω κάθε ημέρα...»

Η αποκάλυψη στον αέρα του ALPHA λόγω του κορωνοϊού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη: Η ανησυχία της παρουσιάστριας για την υγεία της μητέρας της - «Της λέω κάθε ημέρα...»

Μπορεί τις τελευταίες περίπου πέντε ημέρες όλος ο κόσμος να μένει στα σπίτια του μετά τα μέτρα της Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, ωστόσο η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη συνεχίζει να προβάλλεται ζωντανά. Μάλιστα, σήμερα η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην μητέρα της λέγοντας πως ανησυχεί για την υγεία της και δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι.

Όπως αποκάλυψε χθες η ίδια στην εκπομπή ο λόγος που δεν έχουν κατεβάσει ρολά είναι γιατί ακόμη δεν έχει σημειωθεί κανένα κρούσμα στο κανάλι, ενώ όλοι οι εργαζόμενοι έχουν πάρει αυστηρά μέτρα για την προστασία της υγείας του αλλά και των γύρων τους.

«Μη νομίζετε πως δεν έχουμε μέσα μας έναν φόβο και εμείς. Κάποιοι γράφετε "σας ευχαριστούμε που είσαστε εκεί και μας ενημερώνετε". Κάποιοι άλλοι "εσείς που μας λέτε να μείνουμε σπίτι είσαστε εκεί;" Καλά τι φαντάζεστε; Ότι ο καθένας έτσι εύκολα παίρνει το καπελάκι του και φεύγει; Τόσο απλά είναι τα πράγματα νομίζετε;», είπε μεταξύ άλλων όπως θα διαβάσετε εδώ.

Το σχόλιο και η ανησυχία της παρουσιάστριας για την υγεία της μητέρας της

Σήμερα, η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα του ALPHA, αποκάλυψε τόσο στους συνεργάτες της, όσο και στους τηλεθεατές της πως ανησυχεί για την υγεία της μητέρας της και φοβάται μην βγει έξω και κολλήσει τον ιό.

«Όταν κανείς ζει μακριά από τις μεγάλες πόλεις αισθάνεται λίγο πιο ελεύθερος. Δεν ξέρω αν αυτό είναι σωστό. Εγώ στη μητέρα μου λέω κάθε μέρα «δεν πιστεύω να έχεις βγει από το σπίτι, δεν πιστεύω να έχεις πάει πουθενά βόλτα;». Γιατί ξαναλέω. Καταλαβαίνω πως οι μεγαλύτεροι άνθρωποι μπορεί να το σκεφτούν. Είναι λάθος και πρέπει να το λέμε», αποκάλυψε συγκεκριμένα στην εκπομπή της.