Να τι σχολίασε στο ποστ της Μαρίας Μπακοδήμου ο πρώην της!

Έχει σίγουρα χιούμορ!

Να τι σχολίασε στο ποστ της Μαρίας Μπακοδήμου ο πρώην της!

Όταν έχεις παιδιά με κάποιον είναι ωραίο να έχεις και μια όμορφη σχέση ακόμα και μετά τον χωρισμό και η Μαρία Μπακοδήμου με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, μας το αποδεικνύουν αυτό. Ο πρώην της παρουσιάστριας έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο κάτω από το ποστ που ανέβασε εκείνη στο Instagram.

Ειδικότερα η Μαρία Μπακοδήμου μένει αυτές τις ημέρες στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Όπως και άλλοι επώνυμοι και μη, μέσα από τις αναρτήσεις τις να δίνει συμβουλές αλλά και ιδέες για το τι να κάνουμε στο σπίτι τόσες μέρες!

Χθες λοιπόν έκανε μια ανάρτηση σχετικά με τις τροφές που βοηθούν το ανοσοποιητικό μας. Και κάπου εκεί ήρθε και το χιουμοριστικό σχόλιο του πρώην! Ειδικότερα ο Δημήτρης Αργυρόπουλος σχολίασε κάτω από την φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου:

"Αυριο να μας βάλεις τεστ να δούμε ποιος τα διάβασε " δείχνοντάς μας ότι οι δύο τους έχουν μια υγιή σχέση ακόμα και μετά τον χωρισμό τους.

Τι έγραφε το ποστ της Μπακοδήμου που σχολίασε ο πρώην της;

Όπως προαναφέραμε η παρουσιάστρια έδωσε μερικές χρήσιμες συμβουλές για την διατροφή μας, που είναι σημαντικό να είναι σωστή αυτές τις ημέρες. Μια επική βέβαια συμβουλή έδωσε και στον γιο της. Δείτε πως του είπε να ταξιδεύει!

Ειδικότερα στο ποστ της έγραψε τα εξής:

"Αυτές τις μέρες είναι σημαντικό να ενισχύουμε το ανοσοποιητικό μας. Ιδανικές για αυτό λένε οι επιστήμονες είναι οι βιταμίνες C και D. Τα πορτοκάλια είναι ιδανική πηγή για τη βιταμίνη C και με αφορμή αυτό το post αναζήτησα την ιστορία τους. Λοιπόν : Η πορτοκαλιά (κιτρέα η σινική, citrus sinensis) εισήχθη, σύμφωνα με τα βοτανολόγια, από την Κίνα ή κατά μία άλλη εκδοχή από την Ινδία, και διαδόθηκε στο δυτικό κόσμο από τους Πορτογάλους. Η πορτοκαλιά ήταν γνωστή από τα αρχαία χρόνια όμως η εντατική της καλλιέργεια άρχισε από το 10 μ.Χ. αιώνα στη βόρεια Αφρική.

Γύρω στο 1490 έφτασε στις μεσογειακές περιοχές από τους πορτογάλους θαλασσοπόρους και πιθανολογείται ότι σε αυτούς οφείλει το όνομά της. Στα ελληνικά: πορτοκάλι, στα βουλγαρικά: πορtokan ή πορtokal, στα ρουμανικά:portocala. Ακόμη και στα περσικά το συναντάμε ως porteghal.

Ηταν τελικά πορτοκάλια τα «χρυσά μήλα των Εσπερίδων» όπως μαθαίναμε στο σχολείο; Τα φρούτα που έκανε δώρο η Γη στον Δία και την Ήρα για το γάμο τους, τα μήλα που πήγε να κλέψει ο Ηρακλής; Πάντως από τα μυθολογικά μήλα των εσπερίδων προέρχεται πιθανότατα και ο γενικός χαρακτηρισμός της κατηγορίας φρούτων που ονομάζονται εσπεριδοειδή. Η μεγάλη οικογένεια του πορτοκαλιού περιλαμβάνει και το λεμόνι, το μανταρίνι, τη φράπα, το περγαμόντο και το νεράντζι.

Στην Ελλάδα υπάρχουν περίπου 160 ποικιλίες πορτοκαλιάς. Οι πιο σημαντικές είναι οι Βαλέντσια, Χίου, Άρτας, Σουλτανί του Φόδελε, Σαγκουίνι ή αιματόσαρκο και η πλέον διαδεδομένη και επιτυχημένη ποικιλία Μέρλιν.".

Και η ανάρτησή της