Καν'το όπως η Ναόμι Κάμπελ - Η απίστευτη συμβουλή της Μαρίας Μπακοδήμου στον γιο της!

Του είπε πώς να ταξιδεύει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καν'το όπως η Ναόμι Κάμπελ - Η απίστευτη συμβουλή της Μαρίας Μπακοδήμου στον γιο της!

Η Ναόμπι Κάμπελ είχε κάνει πριν μερικές ημέρες μια εμφάνιση στο αεροδρόμιο, που ήταν ότι πρέπει για τις ημέρες του κορωνοϊού, και έτσι η Μαρία Μπακοδήμου αποφάσισε να συμβουλέψει τον γιο της να κάνει κάτι παρόμοιο!

Όταν έχεις χιούμορ τα άλλα είναι περιττά και η Μαρία Μπακοδήμου σίγουρα είναι από τα πρόσωπα που ξέρουν να γελούν, αλλά να κάνουν και τον κόσμο να γελά! Αυτή της η ανάρτηση είναι το κάτι άλλο καθώς πήρε αφορμή από την εμφάνιση που είχε κάνει το super model, σε κάποιο αεροδρόμιο.

Με αφορμή λοιπόν τις εξελίξεις με τον κορωνοϊό, η όμορφη παρουσιάστρια θέλησε με την σειρά της να συμβουλέψει τον γιο της να προσέχει όσο ταξιδεύει. Μάλιστα ανέβασε ως story στο Instagram και την θεϊκή φωτογραφία της Ναόμι Κάμπελ από το αεροδρόμιο.

Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν πριν μερικές ημέρες το διάσημο μοντέλο είχε εμφανιστεί φορώντας στολή - και φυσικά μάσκα και γάντια - σε κάποιο αεροδρόμιο!

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία της η παρουσιάστρια έγραψε χαρακτηριστικά τα εξής:

"Είπα στον γιο μου να ταξιδέψει σαν την Ναόμι, αν βρει βέβαια τα αξεσουάρ".

Ναόμι Κάμπελ ανάρτηση Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου πριν την συμβουλή της στον γιο της για την Ναόμι Κάμπελ και τα ταξίδια, είχε κάνει μια απίστευτη εμφάνιση σε γυμναστήριο

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν φοβηθεί με τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και έχουν επιλέξει να μείνουν στο σπίτι τους. Η Μαρία Μπακοδήμου ωστόσο δείχνει πως τίποτα δε θα τη σταματήσει από το να κάνει το καθημερινό της πρόγραμμα.

Έτσι έβαλε τα ρούχα της γυμναστικής, φόρεσε τη μάσκα της και πήγε στο γυμναστήριο. Δείτε τη φωτογραφία μου ανέβασε.