Πέτρος Κωστόπουλος: Το χιουμοριστικό μήνυμα στο Instagram για το... χαρτί υγείας

Τι έγραψε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρος Κωστόπουλος: Το χιουμοριστικό μήνυμα στο Instagram για το... χαρτί υγείας

O Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε ένα χιουμοριστικό μήνυμα στο Instagram για το χαρτί υγείας και όσους έτρεξαν να αγοράσουν αρκετά από αυτό με αποτέλεσμα να είναι σε έλλειψη.

Η πρώτη αντίδραση πολλών ανθρώπων παγκοσμίως, μετά τη απειλή και την εξάπλωση του του ιού ήταν να αγοράσουν χαρτί υγείας.

Οι άνθρωποι έδωσαν πραγματικά μάχη στα σούπερ μάρκετ για να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο χαρτί υγείας, και όπως ήταν αναμενόμενο έγιναν viral.

Τι έγραψε ο Πέτρος Κωστόπουλος για το χαρτί υγείας

Πολλοί βρήκαν τις αντιδράσεις για το χαρτί υγείας ακραίες και έσπευσαν να τις σχολιάσουν μέσα από τα social media.

Ανάμεσά σε αυτούς και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Ο ίδιος με ανάρτησή του στα instastories έγραψε με χιούμορ:

«Μετά συγχωρήσεως αλλά έχω μια απορία αυτές τις μέρες. Όλοι αυτοί που αγοράζουν χαρτί τουαλέτας με τις 20αδες κάθε μέρα, δεν πλένουν ποτέ τον κ@λο τους;».

Ο παρουσιαστής αυτές τις ημέρες όπως όλοι μας μένει μέσα στο σπίτι για να προστατέψει τόσο τους γύρο του, όσο και εκείνον από την πανδημία.

Ο ίδιος περνάει τον χρόνο του δημιουργικά, αλλά και με αγαπημένα πρόσωπα στα οποία μαγειρεύει και τα περιποιείται τώρα που δεν μπορούν να βγουν έξω και να κάνουν τίποτα άλλο.

Ο ίδιος μάλιστα πρόσφατα πέρασε ένα βράδυ με τον γιο του και μπαμπάς και γιος, χαλάρωσαν και απόλαυσαν ο ένας την συντροφιά του άλλου. Μάλιστα ο παρουσιαστής του μαγείρεψε κιόλας. Δείτε εδώ

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους τις στιγμές που περνούσαν μαζί. Αρχικά ανάρτησε το φαγητό που έβαλε στο φούρνο για να ψηθεί, ενώ στην συνέχεια το τραπέζι.

Πέτρος Κωστόπουλος