Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση το έχουν ρίξει στη γυμναστική!

Δείτε τα ποστ που έκαναν!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση το έχουν ρίξει στη γυμναστική!

Τόσο η Άννα Βίσση, όσο και η Δέσποινα Βανδή φαίνεται τις τελευταίες ημέρες να το έχουν ρίξει στη γυμναστική, βάσει και των αναρτήσεων που έχουν κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Είναι διάσημες αλλά και ωραίες και προσέχουν πάντα το σώμα τους, ακόμα και τώρα που οι περισσότεροι, λόγω κλεισούρας το έχουμε ρίξει στο φαί. Εκείνες ωστόσο δεν ξεχνούν να φροντίσουν και το σώμα τους και να μας δώσουν και μερικές ιδέες για το πώς να μείνουμε σε φόρμα!

Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν, από το σπίτι της όπου και βρίσκεται ανέβασε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο μάλιστα έκανε tag και τις Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Μπακοδήμου!

Η διάσημη τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram

"Και για να μην ξανσυστηθουμε @vicky_stavropoulou_official και @mariabacodimou όταν ξαναρχίσουν τα γυρίσματα του @j2us_gr βάλτε μουσική δυνατά και γυμναστείτε κορίτσια! Πόσες θερμίδες να κάψεις από τον καναπέ στην κουζίνα κι από την κουζίνα στον καναπέ!Εεεεε;;;;Και ο Summy ζωαραραρα!!"

Δείτε και το βίντεο που ανέβασε

Πέρα από την Βανδή γυμναστική κάνει και η Άννα Βίσση

Η Άννα Βίσση πάλι από την μεριά της έκανε και αυτή μια ανάρτηση στο Instagram ανεβάζοντας ένα story με την ίδια επίσης να γυμνάζεται. Το γλυκό στην ανάρτησή της είναι, ότι όπως θα δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί το ίδιο κάνει και η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, η οποία μένει στο εξωτερικό.

Η διάσημη τραγουδίστρια λοιπόν, που είναι πάντα λαμπερή και fit έκανε με την σειρά της τις γυμναστικές τις ασκήσεις και μας έδωσε μερικές ιδέες για το τι να κάνουμε και εμείς. Άλλωστε το ίδιο πρόγραμμα ακολουθεί και η Σοφία Καρβέλα, που έχει επίσης κομράρα και μοιάζει σαν δίδυμη αδελφή με την μητέρα της!

Άννα Βίσση γυμναστική