Κορωνοϊός: Έτσι περνάει η Φαίη Σκορδά τον χρόνο της μέσα στο σπίτι

Τι κάνει η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορωνοϊός: Έτσι περνάει η Φαίη Σκορδά τον χρόνο της μέσα στο σπίτι

Έτσι περνάει η Φαίη Σκορδά τον χρόνο της μέσα στο σπίτι τώρα που βρίσκεται σε καραντίνα λόγω του Κορωνοϊού. Τι κάνει η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε αυτό για να περάσουν οι μέρες.

Η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσε δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν λίγες ημέρες, πως προσβλήθηκε από τον ιό.

Τι κάνει μέσα στο σπίτι της η Φαίη Σκορδά για να περάσει τον χρόνο της

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να μην είχε κανένα σύμπτωμα, ωστόσο έκανε προληπτικά το τεστ, το οποίο βγήκε θετικό.

Η παρουσιάστρια παραμένει μέσα στο σπίτι της και κάνει πράγματα που την ευχαριστούν, για να περνάει γρήγορα και δημιουργικά αυτός ο χρόνος.

Η ίδια είναι λάτρης των social media, και έτσι θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, τα βιβλία που έχει επιλέξει να διαβάσει.Δείτε και τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την παρουσιάστρια

Όπως παρατηρούμε στη φωτογραφία που δημοσίευσε μερικά από τα βιβλία είναι: “Το μυστικό: Καθημερινά μαθήματα ζωής”, “Το παράδοξο του Χιμπατζή”, “Το βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου”.

«Δεν είχα κανένα σύμπτωμα, πέρα από μια κούραση που έχω διαρκώς λόγω δουλειάς. Αποφάσισα να κάνω το τεστ λόγω κάποιον πληροφοριών που είχα. Αρχικά κάποιος γνωστός μου που ήταν θετικός και μετά οι πληροφορίες πως δυο παιδιά από το Your Face Sounds Familiar ήρθαν σε επαφή με κάποιον θετικό.

Λόγω δουλειάς συναντάμε πολύ κόσμο και αυτό με φόβιζε γιατί βλέπουμε πολλούς γνωστούς και κινδυνέουμε έτσι έκανα το τεστ.Από την άλλη είχε πει να πω στο Κιλκίς και το ακύρωσα πριν μάθω τα νέα για να προφυλάξω τους δικούς μου που είναι σε ευπαθή ομάδα.

Το κανάλι είχε αποφασίσει να κάνει χωρίς καλεσμένους της εκπομπές αλλά όταν έμαθα την αλήθεια μίλησα με άτομα δίπλα από το κανάλι μου και το ανακοίνωσα αμέσως στο Instagram.» είπε η παρουσιάστρια πριν ημέρες για την υγεία της.

Δείτε το παρακάτω στιγμιότυπο.

Φαίη Σκορδά