Τι αποκάλυψε για τους μισθούς στο Καφέ της Χαράς ο Περικλής Λιανός!

"Δεν έγινα Μπέζος ή Φιλιππίδης"

Τι αποκάλυψε για τους μισθούς στο Καφέ της Χαράς ο Περικλής Λιανός!

Ο Περικλής Λιανός που φέτος υποδύεται τον "Θόδωρο" στο "Καφέ της Χαράς" μίλησε για τους μισθούς και έκανε μια αποκάλυψη αναφορικά με αυτά που έπαιρναν οι ηθοποιοί στο παρελθόν. Σε ποια τηλεοπτικά show έδιναν τα λεφτά αμέσως;

Ειδικότερα ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις απολαβές των ηθοποιών λέγοντας ότι αυτά που παίρνει τώρα τον μήνα, κάποτε τα πληρωνόντουσαν μόνο για ένα επεισόδιο. Ο ίδιος είπε ακόμα από ποια show πληρώθηκε καλά αλλά και κυρίως στην ώρα του. Τι είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή του Alpha;

“Στο Χάι Ροκ και το Λαβ Σόρρυ όχι μόνο πληρωνόμασταν καλά αλλά τα παίρναμε αμέσως. Με το που ολοκλήρωνες τις δικές σου σκηνές για το επεισόδιο, περνούσες από το λογιστήριο και πληρωνόσουν. Εγώ δεν είχα ποτέ άγνοια για το ποια ήταν η θέση μου στο θέατρο και ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος, γι’ αυτό και έχω πολύ καλές συνεργασίες. Δεν βάζω τρικλοποδιές. Δεν έγινα ο Μπέζος ή ο Φιλιππίδης, αλλά παίζω ωραίους ρόλους, παίρνω τα χρήματά μου και είμαι πολύ ευχαριστημένος" είπε χαρακτηριστικά ο Περικλής Λιανός μιλώντας στην εκπομπή "Happy Day".

Τι αποκάλυψε για τους μισθούς στο Καφέ της Χαράς;

Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας και για τα χρήματα που παίρνει τώρα στη σειρά του Ant1 . Όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή οι απολαβές δεν ε΄χουν σχέση με το παρελθόν όπου ήταν σίγουρα καλύτερες.

"Οι απολαβές μας στο Καφέ της Χαράς φυσικά και δεν είναι καλύτερες από αυτές του παρελθόντος. Τώρα παίρνουμε μηνιάτικο. Τότε πληρωνόμασταν με το επεισόδιο. Να σου πω ότι εγώ παίρνω σε μηνιάτικο αυτά που έπαιρνα το επεισόδιο” είπε χαρακτηριστικά ο Λιανός, ο οποίος στην ίδια εκπομπή έκανε ακόμα μια αποκάλυψη! Δείτε σε ποια μεξικάνικη σειρά είχε "δανήσει" την φωνή του. Δεν θα πιστεύετε ποιον "έπαιξε".