Ματίνα Νικολάου: Ο γιος της έχει γενέθλια - Τα πόσα έκλεισε;

Η τρυφερή φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ματίνα Νικολάου: Ο γιος της έχει γενέθλια - Τα πόσα έκλεισε;

Ο γιος της Ματίνας Νικολάου έχει γενέθλια και δεν φαντάζεστε τα πόσα έκλεισε. Η ίδια ανέβασε μια τρυφερή φωτογραφία μαζί του στην οποία του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

Η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της Ματίνας Νικολάου είναι ο γιος της, Παναγιώτης και περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί.

Πόσα έκλεισε ο γιος της Ματίνας Νικολάου

Η γνωστή ηθοποιός παρά το φορτωμένο της επαγγελματικό πρόγραμμα, περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τον μικρό της γιο .Μαμά και γιος περνάνε μαζί όμορφες και δημιουργικές στιγμές που πολλές από αυτές βλέπουμε και στα social media.

Σήμερα ο γιος της Ματίνας Νικολάου έχει γενέθλια και γίνεται 12 ετών.

Ως λάτρης των social media, η "Βάνια" δημοσίευσε μία τρυφερή κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, για να του ευχηθεί χρόνια πολλά. Δείτε εδώ και που πρόσφατα έκανε ότι "λιποθύμησε" στην εκπομπή

Η ίδια άλλωστε τώρα έχει χρόνο αφού είναι σπίτι. Πολλές είναι οι εκπομπές που εξαιτίας των εξελίξεων με τον ιό, που σαρώνει και την χώρα μας, δεν θα γίνουν, ενώ τα τηλεοπτικά πρόσωπα με αναρτήσεις τους καλούν τον κόσμο να μείνει στο σπίτι! Το ίδιο έκανε και η Ματίνα Νικολάου, που μέσα από ποστ στο Instagram καλεί με την σειρά της το κοινό να μην κάνει άσκοπες μετακινήσεις.

“Η Βάνια θα κάτσει σπίτι της να ξεκουραστεί τώρα για κάποιες μέρες. Και σας προτείνει να κώνετε και εσείς το ίδιο! Θα της λείψετε! #menoumespiti” έγραψε στο Instagram η "Βάνια" από το "Καλό μεσημεράκι".

Έτσι η ίδια αφιερώνει πλέον λίγο περισσότερο χρόνο στον μικρό Παναγιώτη και απολαμβάνουν, ο ένας την συντροφιά του άλλου τώρα που δεν μπορούν να βγουν έξω από το σπίτι.

Δείτε την:

Ματίνα Νικολάου