Θοδωρής Μαραντίνης: Παρέα με τους γιους του στο σπίτι - Δεν φαντάζεστε τι παίζουν

Τι κάνουν μπαμπάς και γιοι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θοδωρής Μαραντίνης: Παρέα με τους γιους του στο σπίτι - Δεν φαντάζεστε τι παίζουν

Ο Θοδωρής Μαραντίνης είναι παρέα με τους γιους του στο σπίτι και δεν φαντάζεστε τι παίζουν. Ο μπαμπάς και τα αγόρια του απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης τώρα που είμαστε σε καραντίνα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μπορεί να μένει σε διαφορετικό σπίτι από τους δύο γιους του, Φίλιππο και Mike,ωστόσο τους βλέπει καθημερινά και όλοι μαζί να περνούν δημιουργικό χρόνο μαζί.

Ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στα αγόρια του και δεν τους χαλάει κανένα χατίρι. Τώρα που τα σχολεία είναι κλειστά και τα παιδιά μένουν σπίτι ο ελεύθερος χρόνος τους είναι απεριόριστος.

Τι έπαιξε με τους γιους του ο Θοδωρής Μαραντίνης

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου διατηρούν άριστες σχέσεις και προσπαθούν να περνούν και οι δύο μαζί χρόνο με τα παιδιά τους.

Και οι δύο, ως λάτρεις του Instagram μας δείχνουν καθημερινά στιγμές από τη ζωή τους. Αυτή τη φορά, ο Θοδωρής Μαραντινης δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία με τα παιδιά του κατά τη διάρκεια του UNO που έπαιζαν γράφοντας: «Bad daddy».

Θοδωρής Μαραντίνη

Πριν λίγο καιρό άλλωστε το πρώην ζευγάρι είχε κάνει και ένα κοινό ταξίδι. χουν λοιπόν άψογες σχέσεις και μάλιστα όλοι μαζί ως οικογένεια βρέθηκαν στο Παρίσι! Το ταξίδι στην πόλη του Φωτός έγινε πριν λίγες μέρες, αλλά κανείς από τους δυο τους δεν είχε τοποθετηθεί δημόσια. Δείτε εδώ φωτογραφίες

Το ζευγάρι πριν από αρκετούς μήνες αποφάσισε μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους και μάλιστα όλοι θυμόμαστε την ανακοίνωση που έκαναν ξαφνικά στα social media ένα βράδυ. Ωστόσο και οι δυο έχουν δηλώσει άπειρες φορές πως έχουν πολύ καλές σχέσεις και πως ο ένας αγαπά υπερβολικά πολύ τον άλλον και θα κάνουν τα πάντα για να μην λείψει τίποτα στα παιδιά τους και για να μην τους επηρεάσει αυτός ο χωρισμός. Κι όπως φαίνεται τηρούν τα λόγια τους στο έπακρο.