Ανθή Σαλαγκούδη: Τι είπε για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα;

Έκανε ανάρτηση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανθή Σαλαγκούδη: Τι είπε για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα;

Η Ανθή Σλαγκούδη θέλησε με την σειρά της να κάνει μια ανάρτηση για τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα, με την ίδια να το διαψεύδει, λέγοντας μάλιστα ότι 'έχουμε σημαντικότερα θέματα που μας απασχολούν".

Ειδικότερα η ίδια ανέβασε ένα story στο προφίλ της στο Instagram και αναφέρθηκε στις φήμες που την ήθελαν να είναι μαζί με τον γνωστό παρουσιαστή. Να πούμε ότι οι δυο τους είχαν βγει μαζί με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει, γεγονός που "πυροδότησε" και τις εν λόγω φήμες.

Ειδικότερα η ίδια, όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί με μια της ανάρτηση διέψευσε τα όσα ράφτηκαν.

Η ανάρτηση που έκανε η Ανθή Σλαγκούδη αναφορικά με τις φήμες για τον Γιώργο Λιάγκα

Ειδικότερα η ίδια μέσω Instagram, χωρίς να αναφέρει βέβαια ονόματα, διέψευσε το γεγονός λέγοντας ότι δεν "υφίσταται" και πως είναι απλά φίλοι και τίποτα περισσότερο με τον γνωστό παρουσιαστή. Ειδικότερα έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ που έκανε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

"Το ότι βγήκες για φαγητό με έναν φίλο δε σημαίνει τίποτα περισσότερο. Και δεν συνηθίζω να μιλάω για κάτι που δεν υφίσταται. Και αυτήν την περίοδο υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα που μας απασχολούν".

Να πούμε βέβαια ότι ήδη και ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε το ότι συμβαίνει κάτι μεταξύ τους, με τον παρουσιαστή να απαντά επίσης μέσα από ένα story στο Instagram. Ειδικότερα ο γνωστός παρουσιαστής έγραψε:

"Άνθρακας ο θησαυρός. Όταν απλά βγαίνεις για φαγητό με μια φίλη. Υπάρχουν και τηλέφωνα κύριοι συνάδελφοι". Δείτε και την αποκάλυψη που είχε κάνει στον αέρα του ΣΚΑΪ ο παρουσιαστής τι είχε πει για την υγεία του;

Δείτε και την ανάρτησή της Ανθής Σαλαγκούδη

Ανθή Σλαγκούδη ανάρτηση για Γιώργο Λιάγκα