Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Στο μπαλκόνι τους έχουν την πιο ονειρική καρέκλα

Όλοι την θέλουμε σπίτι μας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος: Στο μπαλκόνι τους έχουν την πιο ονειρική καρέκλα

Μπορεί προχθές η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος να πήγαν την βόλτα τους στην γειτονιά του σπιτιού τους, ωστόσο χθες, αποφάσισαν να πάνε μόνο μέχρι το μπαλκόνι τους. Μάλιστα, από την φωτογραφία που ανέβασε η ηθοποιός, είδαμε την ονειρική καρέκλα που έχουν.

Το ζευγάρι λόγω του κορωνοϊού μένει μέσα στο σπίτι του, όπως όλος ο κόσμος με σκοπό τον περιορισμό του ιού, που έγινε μέσα σε λίγες εβδομάδα πανδημία. Ωστόσο, θέλοντας να πάρουν λίγο τον αέρα τους, προχθές πήραν την μικρή Εύα και έκαναν μια βόλτα στην γειτονιά τους.

Βέβαια, απέφυγαν τους χώρους με πολύ κόσμο. Η κόρη της Βάσως Λασκαράκη είχε πάρει το πατίνι της, ενώ ο Λευτέρης Σουλτάτος τον σκύλο τους. Για λίγη ώρα ξέσκασαν εκτός σπιτιού, ενώ μετά γύρισαν κατευθείαν μέσα.

Ωστόσο, τόσο ο Λευτέρης Σουλτάτος, όσο και η Βάσω Λασκαράκη δεν το διακινδυνεύουν οπότε και σπάνιες θα είναι οι βόλτες τους εκτός σπιτιού. Πλέον, το αγαπημένο τους σημείο για να πάρουν τον αέρα τους είναι το... μπαλκόνι τους.

Αυτή είναι η ονειρική καρέκλα που έχουν στο σπίτι τους Λασκαράκη - Σουλτάτος

Η ηθοποιός της σειράς «Έρωτας μετά» που προβάλλεται στον ALPHAtv, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια φωτογραφία από την ημέρα που πέρασαν χθες στο σπίτι τους. Συγκεκριμένα, για ακόμη μια φορά, απαθανάτισε την κόρη της Εύα.

Έχοντας το tablet στο χέρι και ντυμένη στα ροζ η μικρή Εύα, την οποία η Βάσω Λασκαράκη έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον πρώην σύζυγο της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, απόλαυσε για λίγο τον ηλιόλουστο καιρό.

Βέβαια, αυτό που μας τράβηξε την εντύπωση ήταν η απίστευτη καρέκλα που διαθέτει το ζευγάρι και πολλοί θα την ήθελαν στο σπίτι τους.

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι