Άγγελος Λάτσιος: Ανατριχιάζει η φωτογραφία του γιου της Ελένης Μενεγάκη

Φοράει μάσκα και στέλνει ηχηρό μήνυμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγγελος Λάτσιος: Ανατριχιάζει η φωτογραφία του γιου της Ελένης Μενεγάκη

Όπως όλος ο κόσμος έτσι και η Ελένη Μενεγάκη παίρνει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας ενάντιας του φονικού ιού κορωνοϊού. Μάλιστα, το ίδιο έχει πει να κάνουν και τα παιδιά της και η φωτογραφία του γιου της, Άγγελου Λάτσιου, ανατριχιάζει στα social media.

Η παρουσιάστρια του ALPHAtv, μπορεί καθημερινά να πηγαίνει στο κανάλια αφού η μεσημεριανή της εκπομπής συνεχίζεται να προβάλλεται, παρόλο που οι περισσότερες ψυχαγωγικές, έχουν κατεβάσει ρολά λόγω του κινδύνου υο κορωνοϊού, ωστόσο προσέχει πάρα πολύ για να μην κολλήσει κάτι και στην συνέχεια το μεταφέρει στην οικογένεια της.

Κυρίως μάλιστα, στην μητέρα της. Χθες, στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε πως ανησυχεί για την υγεία της και φοβάται μην βγει έξω και κολλήσει τον ιό. Επίσης, αποκάλυψε σε συνεργάτες και τηλεθεατές τι της λέει καθημερινά.

Στο σπίτι της η παρουσιάστρια είναι με τα παιδιά και τον σύζυγός της, Μάκη Παντζόπουλο, ενώ η μητέρα της, Ζέτα Μισόκαλου και ο πατριός της, Στέλιος βρίσκονται στην Κάρυστο. «Προτιμώ το χρόνο που έχω τώρα να τον περνώ με τα παιδιά μου… Μέσα στο σπίτι μας γίνεται χαμός. Όταν και αυτά τα παιδιά είναι κλειδαμπαρωμένα μέσα στο σπίτι, δεν είναι εύκολο! Να λέμε τις αλήθειες μας,Παππούδες και γιαγιάδες μακριά, όσοι βέβαια μπορούν για να τους προστατέψουν…

Ευτυχώς που μεγάλωσαν τα παιδιά μου κι έχω ένα μικρό και τα μεγάλα βέβαια έχουν άλλα ζόρια… Τι να κάνουν ρε παιδιά όλη μέρα κλειδωμένα μέσα στο σπίτι; Δε θα έχουν εκνευρισμό; Πόσο να ασχοληθούν με τα διαβάσματα τους;» είχε πει αναφερόμενη στο τι κάνει μέσα στο σπίτι με τα παιδιά της που δεν μπορούν να βγουν και τα σχολεία είναι κλειστά.

Η φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που ανατριχιάζει

Πριν από λίγες ώρες ο Άγγελος Λάτσιος, ακολουθώντας και τα μέτρα, αλλά και της συμβυολές της μητέρας του, Ελένης Μενεγάκη, φόρεσε μάσκα για να βγει έξω. Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του και ανατρίχιασε, θέλοντας να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη