Η Ελένη Χατζίδου μπήκε στην κούνια της κόρης της - Το γλυκό στιγμιότυπο που απαθανάτισε το Ετεοκλής

Είναι μια «τρελομαμά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ελένη Χατζίδου μπήκε στην κούνια της κόρης της - Το γλυκό στιγμιότυπο που απαθανάτισε το Ετεοκλής

Η Ελένη Χατζίδου έχει τρελή αδυναμία στην μοναχοκόρη της. Το ίδιο και ο Ετεοκλής Παύλου, αφού είναι η μια από τις δυο γυναίκες της ζωής του. Χθες, απαθανάτισε ένα τρυφερό στιγμιότυπο από το δωμάτιο της μπέμπας, με την τραγουδίστρια να έχει μπει στην κούνια της.

Τώρα που είμαστε όλοι κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας λόγω του κορωνοϊού που μέρα με την ημέρα εξαπλώνεται ραγδαία και στην Ελλάδα, όπως και σε υπόλοιπες χώρες παγκοσμίως, ο κόσμος δεν χάνει την ελπίδα τους και έχει βρει χρόνο να περάσει με την οικογένεια του.

Η Ελένη Χατζίδου με τους διαδικτυακούς της φίλους έχουμε δει να μοιράζεται πολλές στιγμές από την καθημερινότητα στο σπίτι με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου και την κορούλα τους που καθημερινά τους γεμίζει με ευτυχία και χαμόγελα.

Μάλιστα, το ζευγάρι θέλησε να κάνει και ένα challenge για να περάσει η ώρα τους. Συγκεκριμένα, έκαναν το «flip the switch» που στα social media έχει γίνει viral. Ωστόσο, δεν το έκανε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, αλλά μπαμπάς και κόρη. Όταν το δείτε πρόκειται να τρελαθείτε.

Το δημοσίευσε η τραγουδίστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στην λεζάντα της «Έχει ξεφύγει η κατάσταση; #μένουμε_σπίτι #familygoals #fliptheswitch #babyswitchchallenge». Τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.

Αυτό είναι το τρυφερό στιγμιότυπο τη Ελένης Χατζίδου που απαθανάτισε ο Ετεοκλής Παύλου

Χθες, ο Ετεοκλής Παύλου στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα τρυφερό στιγμιότυπο της Ελένης Χατζίδου. Η τραγουδίστρια είχε μπει στην κούνια της κόρης τους και είχαν ξεκινήσει τα παιχνίδια και τις αγκαλιές.

Την ανάρτηση του, κοινοποίησε και στον δικό της λογαριασμό η Ελένη Χατζίδου. Μάλιστα, σε μια από τις σπάνιε φορές είδαμε και το δωμάτιο της μπέμπας τους, που είναι όλο ροζ.

Ελένη Χατζίδου κόρη

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου