Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στην κουζίνα της και έφτιαξε ένα φαγητό «βόμβα» θερμίζων

Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στην κουζίνα της και έφτιαξε ένα φαγητό «βόμβα» θερμίζων

Η Αθηνά Οικονομάκου τώρα που έχει μπει με την οικογένεια της σε αυτοπεριορισμό έχει βρει περισσότερο χρόνο για να ασχοληθεί με τα οικιακά και να περιποιηθεί λίγο παραπάνω τον γιο της και τον σύζυγο της. Μάλιστα, μπήκε στην κουζίνα και τους έφτιαξε ένα φαγητό «βόμβα» θερμίδων.

Η ηθοποιός τηρεί τα μέτρα για να περιορίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού, αφού θέλει τόσο να προστατέψει την ίδια, τον σύζυγο της και τον γιο τους Μάξιμο, αλλά και τους συνανθρώπους της, από το να κολλήσουν τον φονικό ιό.

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει κλείσει το κατάστημα που διατηρεί στο Κολωνάκι με την σειρά κοσμημάτων που σχεδιάζει με την ονομασία «All over by Athina Oikonomakou», ενώ έχουν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας και τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί στον ALPHAtv, «Έλα στη θέση μου».

Το φαγητό «βόμβα» θερμίδων που έφτιαξε η Αθηνά Οικονομάκου

Για αυτό και πλέον έχει περισσότερο χρόνο να περάσει με την οικογένεια της. Χθες αποφάσισε να μπει στην κουζίνα της και να τους φτιάξει ένα απίστευτο φαγητό. Το οποίο μάλιστα είναι και αγαπημένο όλων μας. Πρόκειται για το παστίτσιο, το οποίο η Αθηνά Οικονομάκου μας έδειξε μερικά από τα βήματα που ακολούθησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram,

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι

Πατσίτσιο

Αθηνά Οικονομάκου διατροφή

Ωστόσο να πούμε πως η Αθηνά Οικομάκου διατηρεί μια από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες και αυτό με σωστή διατροφή, αλλά και γυμναστική, όμως κάνει μερικές ατασθαλίες και τρώει φαγητά με θερμίδες. Όπως η απίστευτη ομελέτα για πρωινό.

Σαν λάτρης του Instagram και πολλές φορές έχει μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητα της. Σε μια από αυτές τις στιγμές, μας αποκάλυψε και το πρωινό που έφτιαξε και που απόλαυσε με την οικογένεια της, τώρα που είναι στο σπίτι.