Αυτό τρώει το πρωί η Αθηνά Οικονομάκου και διατηρεί την σιλουέτα της - Το φτιάχνουμε όλοι

Είναι νόστιμο και θα «τρελαθείτε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό τρώει το πρωί η Αθηνά Οικονομάκου και διατηρεί την σιλουέτα της - Το φτιάχνουμε όλοι

Η Αθηνά Οικονομάκου διατηρεί μια από τις πιο καλλίγραμμες σιλουέτες και αυτό με σωστή διατροφή, αλλά και γυμναστική. Με ένα story της, μας έδειξε τι τρώει το πρωί και έχει αυτό το σώμα. Μάλιστα, είναι ένα φαγητό που φτιάχνουμε όλοι μας.

Η ηθοποιός, μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, αλλά και τις οικογενειακές υποχρεώσεις, ωστόσο δεν ξεχνάει ποτέ ότι πρέπει να φροντίζει και τον εαυτό της.

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι λάτρης του Instagram και πολλές φορές έχει μοιραστεί στιγμές από την καθημερινότητα της. Σε μια από αυτές τις στιγμές, μας αποκάλυψε και το πρωινό που έφτιαξε και που απόλαυσε με την οικογένεια της, τώρα που είναι στο σπίτι.

Τι έφαγε η Αθηνά Οικονομάκου για πρωινό

Η ηθοποιός έκανε μια απίστευτη ομελέτα, που όταν την δείτε θα την ζηλέψετε. Μπορεί να προσέχει την διατροφή της, ωστόσο ξέρει πόσο και πότε να τρώει καλά.

Αθηνά Οικονομάκου δίαιτα

Τώρα που είναι μέσα στο σπίτι για να προστατευτεί από τον ιο κορωνοϊό, αλλά και να προστατεύσει και την οικογένεια της, περνάει όλο το χρόνο της με το γιο της, κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, είτε παίζοντας διάφορα παιχνίδια.

Αθηνά Οικονομάκου γιος

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την γλυκιά ζωγραφιά που της έφτιαξε ο μικρός Μάξιμο, γράφοντας «Εμείς είμαστε σε αυτή την κατάσταση».

Να πούμε πως το Σάββατο ο μοναχογιός της γιόρτασε τα δεύτερα γενέθλια του με ένα όμορφο party στην αυλή του σπιτιού. Μάλιστα, όταν δείτε τον κήπο που έχουν θα πάθετε πλάκα. Είναι καταπράσινος και έχει μέχρι και σπιτάκι για τον Μάξιμο.