Θα τρελαθείς με την αυλή της Αθηνάς Οικονομάκου - Έχει μέχρι και σπιτάκι για το γιο της

Είναι απίστευτη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα τρελαθείς με την αυλή της Αθηνάς Οικονομάκου - Έχει μέχρι και σπιτάκι για το γιο της

Την αυλή που έχει η Αθηνά Οικονομάκου στο σπίτι της την έχεις δει; Έχει μέχρι και σπιτάκι αλλά και κούνιες για το γιο της, Μάξιμο. Μάλιστα εκεί έκανε και το party για τα γενέθλια του. Μόλις την δεις, πρόκειται να τρελαθείς, αφού είναι τέλεια.

Η Αθηνά Οικονομάκου τώρα που τα μέτρα της Κυβέρνησης θέλουν όλους τους πολίτες να μένουν στα σπίτια τους με σκοπό την προστασία τους από τον κορωνοϊό, απολαμβάνει όσο χρόνο μπορεί με την οικογένεια της.

Μάλιστα, χθες ο μικρός της Μάξιμος έγινε δυο χρονών και το γιόρτασαν με ένα μικρό party στην αυλή του σπιτιού τους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικά stories, όπου καλεσμένος ήταν και ο αδερφός της.

Σε μια από τις αναρτήσεις της είδαμε και την αυλή που έχουν στο σπίτι τους και τρελαθήκαμε. Είναι άκρως ονειρική και γεμάτη από παιχνίδια για το γιο της.

Αθηνά Οικονομάκου σπίτι

Πριν από λίγες ημέρες και η η Αθηνά Οικονομάκου γιόρτασε τα γενέθλιά της εννοείται συντροφιά με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο αλλά και φίλους! Η κάμερα του Youweekly.gr απαθανάτισε το τρυφερό φιλί τους.

Αθηνά Οικονομάκου: Εκτός από την αυλή της θα τρελαθείς και με αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της που είναι λευκό

Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της Αθηνάς Οικονομάκου είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! Παρόλα αυτά «ξεχειλίζει» από φινέτσα...

Η ηθοποιός, που έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, και τον ελεύθερό της χρόνο, ασχολείται και με τον ισχυρό λογαριασμό της στο Instagram, ο οποίος μετρά παραπάνω από 600 χιλιάδες followers.

Εκεί, κατά καιρούς, μας δίνει μια γεύση από την καθημερινότητά της, αλλά και από το πολύ όμορφο σπίτι! Το σπίτι της Αθηνάς, είναι διακοσμημένο όλο με το γούστο της και έχει Σουηδικό στιλ. Λιτές γραμμές, όχι πολλά έπιπλα και ουδέτερα χρώματα, το κάνουν να μοιάζει βγαλμένο από περιοδικό. Εμείς, ξεχωρίσαμε την πολύ όμορφη κρεβατοκάμαρά της, η οποία είναι κατάλευκη και γεμάτη φινέτσα! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! «Ξεχειλίζει» από φινέτσα...Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! «Ξεχειλίζει» από φινέτσα...Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! «Ξεχειλίζει» από φινέτσα...Αθηνά Οικονομάκου: Αυτό το δωμάτιο στο σπίτι της είναι λευκό και σχεδόν χωρίς έπιπλα! «Ξεχειλίζει» από φινέτσα...