Αυτοί οι celebrities τραγουδούν το Imagine και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα!

Δείτε το βίντεο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτοί οι celebrities τραγουδούν το Imagine και στέλνουν ένα ηχηρό μήνυμα!

Με το τραγούδι του John Lennon αυτοί οι 24 celebrities δίνουν ένα ηχηρό μήνυμα, για τις δύσκολες μέρες που περνάμε λόγω και της αυτο - καραντίνας στην οποία βρισκόμαστε, για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Με το #wheAreOne στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει ανέβει ένα βίντεο που θα σας συγκινήσει, καθώς μας δείχνει πως ο κόσμος μπορεί να είναι ενωμένος και να ξεπεράσει τις όποιες κόντρες, ειδικά σε τέτοιες στιγμές που η ανθρωπιά είναι σημαντικότερη από την "δύναμη".

Και για να επιστρέψουμε στο συγκεκριμένο βίντεο - το οποίο θα δείτε παρακάτω και το οποίο έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Gal Gadot - πρόκειται για κάτι που ξεκίνησε από την συγκεκριμένη ηθοποιό, ενώ όπως θα δείτε στην συνέχεια "μπαίνουν" και άλλοι καλλιτέχνες.

Το ηχηρό μήνυμα που έστειλαν οι 24 celebrities τραγουδώντας το Imagine

"Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, θα το περάσουμε μαζί ας φανταστούμε όλοι μαζί, τραγουδήστε μαζί μας" γράφει χαρακτηριστικά η διάσημη ηθοποιός στην σελίδα της στο Instagram όπου και ανέβασε το εν λόγω βίντεο.

Η ίδια λέει μεταξύ άλλων ότι είναι στην 6η ημέρα της καραντίνας και πως έχει φιλοσοφήσει πολλά πράγματα.

"Ημέρα έκτη σε εθελούσια καραντίνα. Και έχω να πω πως αυτές οι ημέρες με έκαναν να φιλοσοφήσω πολλά πράγματα. Αυτός ο ιός έχει επηρεάσει όλο τον κόσμο. Τον καθένα. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, από πού είσαι, είμαστε όλοι μαζί σε αυτό. Είδα αυτό το βίντεο, με τον Ιταλό που βγήκε στο μπαλκόνι του και ξεκίνησε να παίζει στην τρομπέτα για όλους τους ανθρώπους που ήταν κλειδωμένοι μέσα στα σπίτια τους. Έπαιζε το κομμάτι Imagine και είχε κάτι τόσο δυνατό αυτό το βίντεο” λέει στην αρχή του βίντεο της η Gal Gadot. Να πούμε βέβαια ότι στην Ελλάδα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έφτιαξε ένα τραγούδι για τον κορωνοϊό. Ακούστε το εδώ!