Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος - "Φοβάστε μην δεν έχετε να...;"

Η εικόνα που αντίκρισε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έξαλλος ο Κωνσταντίνος Βασάλος -

Κορωνοϊός και... χαρτί υγείας με την εικόνα που αντίκρισε στο σούπερ μάρκετ ο Κωνσταντίνος Βασάλος να τον κάνει έξαλλο. "Τι φοβάστε" διερωτάται ο πρώην παίκτης του Survinor σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η αλήθεια είναι ότι είναι τραγελαφικό το πόσο γρήγορα αδειάζουν τα ράφια των σούπερ μάρκετ αυτές τις ημέρες, με τον περισσότερον κόσμο να "στρέφει" την προσοχή του κυρίως στα χαρτιά υγείας! Τα ράφια είναι κυριολεκτικά άδεια, από το συγκεκριμένο προϊόν με τους υπαλλήλους των σούπερ μάρκετ να καθησυχάζουν τον κόσμο, προσπαθώντας να τους πουν ότι υπάρχει απόθεμα.

Η αλήθεια είναι βέβαια πως αυτές τις ημέρες υπάρχει ένας πανικός, καθώς κανείς μας δεν γνωρίζει πόσο καιρό θα αναγκαστούμε να μείνουμε σε καραντίνα, για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος λοιπόν, που αυτές τις ημέρες μένει επίσης σπίτι μαζί με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επισκέφτηκε το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς του, όπως ανέφερε και στην εικόνα που ανέβασε ως story. Ο ίδιος μόλις είδε την εικόνα από τα ράφια του σούπερ μάρκετ σάστισε και έκανε την ανάρτηση που θα δείτε παρακάτω.

Η εικόνα που έκανε έξαλλο τον Κωνσταντίνο Βασάλο - "Τι φοβάστε"

Ο ίδιος λοιπόν βρέθηκε στο σούπερ μάρκετ και δεν μπορούσε να πιστέψει το πώς βρήκε τα ράφια. Όλα ήταν άδεια όπως θα δείτε και στην εικόνα που ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor λοιπόν έκανε ένα story γράφοντας πάνω στην εικόνα ότι καταλαβαίνει να παίρνει κανείς τρόφιμα κλπ. αλλά γιατί τα χαρτιά;

"Super market της γειτονιάς! Τα αντισηπτικά, τα μαντίλια, τα ρύζια, τα μακαρόνια, τα ψωμιά του τοστ. Το καταλαβαίνω. Τα κ@λοχαρτά γιατί; Τι φοβάστε; Μην δεν έχετε να σκουπιστείτε; Κάντε Μπάνιοοο" έγραψε χαρακτηριστικά. Να πούμε βέβαια ότι αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Δείτε και σε τι κατάσταση ήταν τα σούπερ μάρκετ στη Στοκοχόλμη!

Κωνσταντίνος Βασάλος ανάρτηση χαρτί υγείας