O «ελπιδοφόρος οιωνός» και η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη - «Είμαστε κάτω από το χώμα, αλλά...»

Η φωτογραφία και το μήνυμα της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O «ελπιδοφόρος οιωνός» και η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη - «Είμαστε κάτω από το χώμα, αλλά...»

Μια αποκάλυψη θέλησε να κάνει η Σία Κοσιώνη με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που περνάμε παγκοσμίως λόγω του φονικού ιού, κορωνοϊού. «Είμαστε κάτω από το χώμα, αλλά θα ανθίσουμε ξανά», έγραψε μεταξύ άλλων με διαδικτυακή φίλη να σχολιάσει την φωτογραφία της και να αναφέρεται σε «ελπιδοφόρο οιωνό».

Η παρουσιάστρια μένει και η ίδια στο σπίτι της με σκοπό να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο, η δουλειά της, την θέλει να πηγαίνει καθημερινά στο studio του ΣΚΑΙ για να ενημερώνει τον κόσμο για όλα τα τελευταία γεγονότα.

Μάλιστα, χθες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να μένουν μέσα στα σπίτι τους για να μην κολλήσουν κορωνοϊό και με την σειρά του κολλήσουν και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ενώ αναφέρθηκε και στους εργαζόμενους του ΣΚΑΙ. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Θέλω να ξέρετε ότι στον ΣΚΑΙ δίνουμε μια αληθινή μάχη, επιστρατεύοντας μια σειρά από μέτρα, τεχνολογικά εργαλεία και μεθόδους, για να είμαστε όλοι καλά και να μπορούμε να είμαστε δίπλα σας όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο. Προσέξτε τους εαυτούς σας και τους δικούς σας, μείνετε σπίτι κι εμείς θα σας κρατάμε συντροφιά και θα σας ενημερώνουμε για όλα όσα θέλετε να ξέρετε μέσα από την τηλεόραση σας. Θέλω να μου στέλνετε τις ερωτήσεις σας, τις απορίες σας. Για όλα. Θα τις μεταφέρω κάθε βράδυ στους ειδικούς για να έχετε απαντήσεις. Για όσο τουλάχιστον είμαι υγιής κι εγώ! Και μην ξεχνάτε: Στο τέλος θα πάνε όλα καλά!». Δείτε εδώ την φωτογραφία που συνόδευσε το μήνυμα με την έκκληση της.

Η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη

Λίγες ώρες αργότερα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την αυλή του σπιτιού της και έκανε μια αποκάλυψη λέγοντας: «Πριν τρία περίπου χρόνια φέραμε από το Άμστερνταμ ένα σακουλάκι με βολβούς τουλίπας. Τους φυτέψαμε και λίγους μήνες μετά φύτρωσαν αυτά τα υπέροχα λουλούδια. Το χειμώνα εξαφανίζονται κάτω από το χώμα και την άνοιξη εμφανίζονται πάλι. Και ήρθαν αυτές τις «βαριές» μέρες να «ξυπνήσουν» για φέτος, για τριτη συνεχόμενη χρονιά και να με γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Γιατί, ναι, τώρα είμαστε κάτω από το χώμα, αλλά θα ανθισουμε ξανά».

Τα σχόλια έπεσαν κάτω από την ανάρτηση της «βροχή», ενώ μια ακόλουθος της, της έγραψε πως είναι «Πραγματικά, ελπιδοφόρος οιωνός