Baby boom στην showbiz - Χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της και έμεινε έγκυος

Τα ευχάριστα έσκασαν μαζί με τα δυσάρεστα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Baby boom στην showbiz - Χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της και έμεινε έγκυος

Μία πολύ γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την εγκυμοσύνη της, λίγες μέρες αφού είχε χωρίσει με τον αρραβωνιαστικό της. Το υπέροχο baby boom που πρόκειται να σημειωθεί στην showbiz, κρύβει πίσω του μία παράξενη ιστορία.

Παράξενα πράγματα φαίνεται πως συμβαίνουν ανάμεσα σε αυτό το ζευγάρι αφού μία μέρα αφού ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ανακοίνωσαν πως περιμένουν μαζί παιδί .

Ο λόγος για τη γνωστή ηθοποιό Amanda Bynes και τον αρραβωνιαστικό της, με τον οποίο είναι μαζί από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ενώ λοιπόν ο χωρισμός τους είχε γίνει γνωστός, η ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία με τον σύντροφό της μέσα από την οποία ανακοίνωσε πως είναι έγκυος, έσβησε ωστόσο την εν λόγω δημοσίευση μετά από μία μέρα.

Να σημειωθεί πως η ηθοποιός βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης ψυχικής υγείας ενώ πολλοί είναι αυτοί που μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν την είδηση, ανάμεσά τους και το Ε! News.

Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να επιβεβαιώσει αν τελικά το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί.

Την εγκυμοσύνη της ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες και μία γνωστή αθλήτρια, η οποία ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί!

Αμάντα Μπάινς έγκυος

Ο νομικός σύβουλος της ηθοποιού θέλησε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, σχολιάζοντας κυρίως την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πελάτισσά του

«Τα δημοσιεύματα που θέλουν την Amanda να έχει εθισμό στο αλκοόλ ή τα ναρκωτικά είναι εντελώς αναληθή. Αναζητά βοήθεια για θέματα ψυχικής υγείας” ανέφερε. “Ζητάμε διακριτικότητα σε αυτή τη φάση και οποιαδήποτε θεωρία που αφορά την προσωπική της ζωή από το κοινό και τα media να σταματήσει έτσι ώστε η Amanda να επικεντρωθεί στο να γίνει καλά».