Η Ρούλα Κορομηλά παρέλαβε τα πράγματα από το super market και τα άφησε έξω να... λιαστούν

Το χιουμοριστικό μήνυμα και η... απολύμανση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ρούλα Κορομηλά παρέλαβε τα πράγματα από το super market και τα άφησε έξω να... λιαστούν

Η Ρούλα Κορομηλά ειδικά τώρα λόγω κορωνοϊού συνέχεια επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους σε καθημερινή βάση. Μάλιστα, χθες αποκάλυψε πως παρέλαβε τα πράγματα που αγόρασε από το super market, ωστόσο τα άφησε έξω για να...λιαστούν.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια δεν χάνει το χιούμορ της, ακόμη και τώρα στις δύσκολες στιγμές που περνάει τόσο η Ελλάδα όσο και οι περισσότερες χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Αφού, όπως έχει πει η ίδια χρειάζεται αυτό τον καιρό να έχουμε ψυχραιμία.

Βέβαια, έχει «κράξει» και εκείνους που έχουν πάρει το όλο ζήτημα στην πλάκα τελείως, Μάλιστα, έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα στο Twitter. Η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας φανερά εκνευρισμένη με το πως αντιμετωπίζουν κάποιοι το θέμα γράφοντας:

«Διαβάζω τόσες μέρες άπειρες ασυναρτησίες, ανεύθυνες, ανόητες τοποθετήσεις, γελάκια, πλακίτσες κι άλλες αηδίες σε ότι αφορά τον Κορονοϊο. Είπαμε ψύχραιμοι όχι όμως ανεύθυνοι, ριψοκίνδυνοι, ειδικοί και απείθαρχοι. Θεωρώ πως οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα το πρόβλημα αυτό». Μπορείτε να δείτε εδώ, την απίστευτη ανάρτηση της.

Η φωτογραφία της Ρούλας Κορομηλά με τα πράγματα που παρέλαβε από το super market

Χθες θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram να κάνει χιούμορ ωστόσο πάντα με σεβασμό, με αφορμή τα ψώνια που παρέλαβε από το super market. Συγκεκριμένα, της τα άφησαν έξω από την πόρτα της και όπως είπε η ίδια τα άφησε για λίγο να... λιαστούν.

Ωστόσο, όπως έγραφε στην συνέχει το κείμενο της φωτογραφία της τα έβαλε μέσα και τους έκανε απολύμανση με σκοπό την προστασία της υγείας της, αλλά και των άλλων για να μην μεταφερθεί το μικρόβιο του κορωνοϊού.

Ρούλα Κορομηλά σπίτι Instagram