Ποια στιγμή από το χθεσινό MasterChef εκνεύρισε τον Κρατερό Κατσούλη;

Αντέδρασε έντονα ο παρουσιαστής!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια στιγμή από το χθεσινό MasterChef εκνεύρισε τον Κρατερό Κατσούλη;

Στη σημερινή εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», σχολιάστηκε αναλυτικά το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, με τον Κρατερό Κατσούλη να μην κρατιέται, να εκνευρίζεται και να ξεσπά με ένα στιγμιότυπο από τα όσα είδαμε στην ομαδική δοκιμασία.

Οι συντελεστές της εκπομπής και σήμερα όπως και κάθε μέρα, είδαν όλα όσα έγιναν στο επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής και σχολίασαν μεταξύ τους τις τελευταίες εξελίξεις.

Μιας και είπαμε για το MasterChef, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο!

Μία από αυτές ωστόσο φάνηκε να μην αρέσει καθόλου στον Κρατερό Κατσούλη, ο οποίος θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος, δείχνοντας ξεκάθαρα τον εκνευρισμό του με τα όσα έγιναν.

Φυσικά η τοποθέτησή του έχει να κάνει με την Κατερίνα, η οποία αντιμετώπισε με πολύ άσχημο τρόπο τους συμπαίκτες της στη χθεσινή ομαδική δοκιμασία.

«Έχω ένα θέμα με τους τρόπους. Δεν μπορώ τους ανθρώπους που δεν είναι καλότροποι. Δεν μπορώ τους ανθρώπους που υιοθετούν χαρακτηρισμούς και ονομασίες που είναι απαράδεκτες. Αναφέρομαι προφανώς στην Κατερίνα. Δεν χρειάζεται ούτε «βούρδουλας» ούτε «Φράου Χίτλερ». Όλο αυτό μόνο ο Γιώργος το αντιμετώπισε με χιούμορ. Νομίζω ότι η Κατερίνα το παράκανε. Αυτό μας ενόχλησε όλους. Μια τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να είναι ποτέ πρόταση».

Τι είπε ακριβώς η Κατερίνα

Κατά την διαδικασία παρασκευής φαγητού τα πράγματα ήταν περίεργα και εκείνη είχε ειρωνική διάθεση μεγάλη. Ο Ιωάννης είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου για την αρχηγό του: «Δεν καλοπιάνεται η Κατερίνα».

Εκείνη το άκουσε και εκνευρίστηκε τόσο πολύ που εκφράστηκε πολύ βαριά για τους άντρες της ομάδας της: «Έχω τσουτσέκια κι όχι άντρες στην ομάδα μου».

Προηγουμένως, τους μιλούσε κάπως και δεν την άκουγαν και είχε ως αποτέλεσμα να πει σε αυστηρό ύφος: «Όταν τους μιλάω θα μου απαντάνε»

Δείτε το απόσπασμα: