Η Κατερίνα Καινούργιου περνάει το χρόνο της δημιουργικά μαζί με τον αγαπημένο της

Τι κάνουν στο σπίτι τους;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Καινούργιου περνάει το χρόνο της δημιουργικά μαζί με τον αγαπημένο της

Η Κατερίνα Καινούργιου μένει στο σπίτι αυτές τις μέρες όπως όλοι με σκοπό να προστατεύσει τον εαυτό της αλλά και τους γύρω της από την εξάπλωση του κορωνοϊού. Βρίσκει ωστόσο τον πιο δημιουργικό τρόπο να περάσει το χρόνο της, μαζί με τον αγαπημένο της!

Η παρουσιάστρια βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους για να περάσει το χρόνο της, όσο βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό, και για ακόμη μία φορά μας εντυπωσίασε!

Πάρτε λοιπόν ιδέες για μία ακόμα φορά από την Κατερίνα Καινούργιου, αφού πρώτα ρίξετε μία ματιά στις δικές μας προτάσεις, και βρείτε τον τρόπο να περάσετε το χρόνο σας όσο πιο δημιουργικά γίνεται!

Ο κορωνοϊός δεν είναι ικανός να σταματήσει την παρουσιάστρια από το να περάσει το χρόνο της με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Ταγκρίδη, και έτσι όπως μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, χθες βράδυ το αγαπημένο ζευγάρι πέρασε την ώρα του μαγειρεύοντας!

Όχι μόνο μαγείρεψαν αλλά μας έδωσαν ιδέα και για την πιο υγιεινή συνταγή για γλυκοπατάτες!

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος

Η Κατερίνα Καινούργιου μας έχει δώσει πολλές ωραίες ιδέες για το πώς να αξιοποιήσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας

Όπως λοιπόν μας ενημέρωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Κατερίνα Καινούργιου αξιοποιεί το χρόνο της κάνοντας μποτέ, και μάλιστα τολμάει και ποζάρει στο insta story της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με το πρόσωπό της να λάμπει πιο πολύ από ποτέ.

Μάλλον ο χρόνος στο σπίτι της κάνει πολύ καλό και δεν μπορούμε να κρύψουμε πως ζηλεύουμε!

Καινούργφιου instagram

Και δεν έμεινε εκεί αφού σε προηγούμενο story μας είχε ενημερώσει πως περνάει το χρόνο της διαβάζοντας τα βιβλία της!

Μάλιστα πριν από λίγες μέρες, η Κατερίνα Καινούργιου είχε ανεβάσει το βιβλίο που διάβαζε όσο έμενε στο σπίτι της και έγραψε: «Home sweet home. Μείνετε σπίτι και χαλαρώστε με ένα βιβλίο»!