Εκτάκτως την Παρασκευή το Gala του My Style Rocks

Τι αλλάζει στο παιχνίδι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκτάκτως την Παρασκευή το Gala του My Style Rocks

Μεγάλες αλλαγές πρόκειται να γίνουν στο My Style Rocks μιας και το Gala του αγαπημένου παιχνιδιού του ΣΚΑΪ, αντί για Κυριακή μεσημέρι που είχε καθιερωθεί, θα γίνει εκτάκτως αυτή την Παρασκευή το βράδυ!

Η παραγωγή ανακοίνωσε πριν από λίγα λεπτά την αλλαγή που έγινε στο show, η οποία έρχεται στο πλαίσιο γενικότερων αλλαγών που θα γίνουν στο πρόγραμμα του καναλιού λόγω κορωνοϊού.

Το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, αλλάζει σημαντικά και μέσα στις αλλαγές αυτές εντάσσεται και το My Style Rocks, το οποίο έχει διακόψει προσωρινά τα γυρίσματά του προκειμένου να περιορίσει με τη σειρά του την εξάπλωση του ιού στη χώρα.

Πέρα από το My Style Rocks, "παγώνουν" και άλλες εκπομπές του ΣΚΑΪ, όπως αυτές του Γιώργου Λιάγκα και του Νίκου Μουτσινά.

Έτσι το τελευταίο επεισόδιο για τώρα θα προβληθεί την Παρασκευή το βράδυ και αυτό θα είναι το Gala.

Δείτε τη δημοσίευση του My Style Rocks για την έκτακτη αλλαγή που έγινε:

Γιατί σταματάει το My Style Rocks

Τα διαρκώς αυξανόμενα κρούσματα και οι 6 νεκροί που έχουν καταγραφεί στη χώρα, έχουν οδηγήσει το κανάλι του Φαλήρου σε μερικές αποφάσεις για την ασφάλεια των μελών του.

Μία από αυτές είναι και το προσωρινό "πάγωμα" του My Style Rocks.

Το κενό του My Style Rocks θα καλύψουν, από την προσεχή κιόλας Δευτέρα, η Τούρκικη σειρά “Φτερωτός Θεός” με καινούργια επεισόδια καθώς και επαναλήψεις των τηλεπαιχνιδιών “Guess my age” και “Ο πιο αδύναμος κρίκος”. Δείτε και ποια παίκτρια κέρδισε σήμερα

Πολλά είναι τα προγράμματα που παγώνουν εκτός του My Style Rocks, αφού αλλαγές θα δούμε και στο Star και το MasterChef.

Το ριάλιτι μαγειρικής του STAR, λοιπόν, θα προβάλλεται μέχρι νεοτέρας κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη αντί για πέντε φορές την εβδομάδα που υπήρχε στον προγραμματισμό μέχρι σήμερα. Επίσης, το καθιερωμένο MasterClass θα “σερβίρεται” κάθε δεύτερη Κυριακή με στόχο να κρατηθούν τα ήδη γυρισμένα επεισόδια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.